MENÜ

İkinci golü atamazsan...

Abone Ol Google News

Topa sahip olup, oyunu yönlendirmek adına merkezde Parmak-Baker ikilisiyle başlayan Trabzonspor, ilk yarıda net şekilde orta sahada ezildi. Ribeiro bastığı her topu aldı, partneri Aabid de fiziksel olarak üstünlük sağladı. Orta alandaki bu fark, Bordo- Mavililer’in ancak 20. dakikadan sonra maça girebilmesine neden oldu. Tabii bu bölümde Hatayspor’da temas gören her oyuncunun kendini yere atıp, kalkması da tempoyu düşüren bir diğer etkendi!

Haberin Devamı

22. dakikada Djaniny’nin tek kişilik gösterisi vardı... Orta sahada aldığı topu 40- 50 metre sürüp, 2 rakibini geçen yıldız forvet, müthiş bir son vuruşla şovunu tamamladı: 1- 0. Golden sonra Nwakaeme ile net bir fırsatı değerlendiremeyen Trabzonspor, savunmada ise iki tehlike yaşadı, ikisi de yan toptandı. Vitor Hugo’nun yokluğu, hava toplarında net şekilde hissedilirken, Diouf çok rahat kafaya çıktı. İlk vuruşunu Uğurcan kurtardı, ikincisinde az farkla dışarıya attı.

Zorbay Küçük damga vurdu!

İkinci yarıya Abdullah Avcı aynı kadroyla başlasa da, ilerleyen bölümlerde önce Flavio sonra Berat’ı aldı. Hatayspor’un etkili geldiği bölümlerde özellikle Serkan Asan’ın savunmadaki çok kritik hamleleri dikkat çekerken, 78’de Yusuf Sarı karşı karşıya pozisyonda mutlak golü kaçırdı. Aslında kırılma anı da buydu. 87’de ise Djaniny ile bir kez daha Trabzonspor ikiye yaklaştı ama atamadı.

Haberin Devamı

Kaçan gollerin faturası uzatmalarda ağır oldu. Boupendza’nın kazandırdığı penaltıda Diouf topun başına geçerken, Uğurcan kurtardı. İlk dakikadan itibaren kötü bir maç yöneten Zorbay Küçük, atışı tekrarlattı. Bu kez Boupendza beyaz noktaya gelip, golü attı: 1-1. Hakemin damga vurduğu maçta Bordo-Mavililer ikiyi atamamanın sıkıntısını yaşadı ve üst üste 4. beraberliğini aldı.

YORUM YAZ