MENÜ

Horoz'a son darbe Antep'ten

Abone Ol Google News

Öncelikle şunu belirtmek gerek; bugün olmasa da yakın gelecekte Denizlispor’da Prosinecki ile yolların ayrılacağı belli... Neden mi? Ligin gerçeklerinden uzak transferler yapıp, özellikle hücumda bu kadar kalitesiz bir kadro kuran yönetim elbette suçu kendinde aramayacaktır! Ve tabii ki 10- 12 oyuncuya fatura kesmektense, tek bir adamı yani teknik direktörü göndermek hem daha az maliyetli hem de kolay olandır!

Haberin Devamı

Maça dönersek... Sumudica, kendine has 3’lü savunmasıyla çıktı, planladığı gibi hızlı hücumcularıyla sonucu aldı. Maçın tek golündeMuhammet Demir’in asisti, Kenan Özer’in imzası vardı. Aslında deplasman performansı sıkıntılı Gaziantep çok da iyi bir 90 dakika çıkarmadı. Ancak en büyük avantajları; 8 maçta toplam 5 gol atabilen ve tek skor umudu 35’lik Rodellaga olan bir takımla karşılaşmalarıydı.

Kırılma anı 25. dakika

Gaziantep’in golü öncesinde 25. dakikada Bergdich’in kaçırdığı yüzde yüzlük pozisyon, maçın kırılma anıydı. Devamında, sadece 40 saniye sonra konuk ekip ağları havalandırdı. İkinci yarıda Denizlispor, en ciddi gol fırsatını Mesanovic ile yakaladı ancak bu vuruşu da Günay çıkardı. Maçın son bölümlerinde ise Denizlispor kalecisi Pantilimon ve stoper Oğuz Yılmaz’ın ekstra performansları olmasaydı, Gaziantep FK belki de fark yapacaktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ