MENÜ

Her zaman hedef vardır

Abone Ol Google News

Trabzonspor, ‘Hedefsiz takımların maçlara konsantre olması zordur’ tezinin her zaman doğru olmadığını gösterdi dün Giresun’da. Can derdindeki rakibi yüksek mücadele gücü ortaya koymasına rağmen Bordo-Mavililer özellikle ilk yarıda hiç sinmedi. Siopis-Bardhi-Bakasetas üçlüsü orta sahada net üstünlük kurarken, Trezeguet’nin son zamanlardaki müthiş temposuna Visca da eşlik edince; Fırtına devreyi 2-0 önde kapattı. İlk golde Visca-Umut ikilisi, ikincisinde Visca-Umut-Bardhi işbirliği vardı.

Haberin Devamı

Biraz gaz kesince...

İkinci yarıda değişikliklerle birlikte Giresunspor nispeten hareketlenmeye başlasa da, oyun disiplininden kopmayan Trabzonspor, Umut Bozok’la 3’ü buldu. 72’de Bakasetas penaltıdan attı. Farkın 4’e çıkmasının ardından Bordo-Mavililer biraz gaz geçince, ev sahibi üst üste bulduğu 2 golle ‘acaba’ dedirtti ama devamı gelmedi.

Gecikmiş doğru karar

Son 2 haftada alınan 4’er gollü galibiyetler bir tarafa, Trabzonspor uzun bir aradan sonra takım görüntüsü vermeye başladı. Belki de Abdullah Avcı’nın ardından Orhan Ak kumarı oynanmayıp, Bjelica o zaman göreve getirilseydi; Bordo-Mavililer sezon bitimini havlu atmış şekilde geçirmeyecekti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ