MENÜ

Fırtına hedefsiz kalmaz

Abone Ol Google News

Zirve yarışından kopmalarına rağmen bu denli iştahlı ve arzulu oynamaları, Trabzonspor adına günün en pozitif olayıydı. Öyle bir ilk devre çıkardılar ki; Antalyaspor’u adeta çaresiz bıraktılar. Abdülkadir Ömür’ün yaklaşık 4 ay sonra 11’e dönüşünün, bu keyif veren ve su gibi akan oyunda payı elbette çok büyük. Nwakaeme-Bakasetas-Ömür-Ekuban dörtlüsünün müthiş uyumu, gelecek sezon için yapılan şampiyonluk planlarının da ön hazırlığı aslında. Teknik kapasitesi bu kadar yüksek 4 oyuncuyu durdurabilmek sadece Antalyaspor için her rakip için çok zor olacaktır...

Haberin Devamı

Djaniny becerikli olsa...

Nwakaeme’nin 13. dakikada ceza sahası dışından attığı gol bir yana, aldığı sorumluluk ve sahaya koyduğu oyun aklı, ‘her futbolcuda yaşa bakılmaz’ tezinin kanıtı gibiydi. Öne geçtikten sonra baskısını sürdüren Trabzonspor çok net fırsatlar yakaladı ancak atamadı. Sadece Djaniny bile biraz daha dikkatli veya becerikli olabilse, devreye girmeden skor 3-4 olabilirdi.

Günün adamı Abdülkadir

İkinci yarıya yine yüksek tempoyla başlayan Trabzonspor, 49. dakikada ikiyi attı. Maçın özel adamı Abdülkadir, ceza sahasında net bir vuruşla fileleri sarstı. 60. dakikadan sonra ise Trabzonspor’da düşüşler başladı. Amilton’un golü sonrası cesaretlenen Antalyaspor daha tehlikeli şekilde rakip kaleye giderken, Bordo-Mavililer yüksek pas yüzdesiyle baskıyı kırmaya çalıştı. Ancak yine de kalesinde zaman zaman tehlikeler yaşadı. Son bölümler biraz stresli geçse rağmen Fırtına galibiyete uzanmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ