MENÜ

Final maçında kazanan yok

Abone Ol Google News

Ligdeki konumları itibariyle her iki taraf için de final gibi bir maçtı. Kayseri 6 hafta sonra kazanıp artık ayağa kalkmak, Antalya ise alt taraftan kurtulma adına avantaj yakalamak için sahadaydı. İki takımın sadece galibiyeti düşünmesi, nefes kesen bir 90 dakika izletti. Orta sahalar çabuk geçildi, top bir o, bir diğer kaledeydi. Sadece 4 dakikalık uzatmalarda bile 3 tane yüzde 100’lük pozisyon vardı. Ancak kıran kırana mücadeleye, atılan 4 gole ve kaçan onlarca fırsata rağmen kazanan çıkmadı.

Haberin Devamı

Yok böyle penaltı!

Gol perdesini 41’de Mensah açtı. Kudryashov’un eline çarpan top sonrası kazanılan penaltıyı, Kayserispor’un yıldızı golle sonuçlandırdı: 1-0. İlk yarı bitmeden hakem Koray Gençerler, Antalyaspor lehine skandal bir penaltı çaldı. Sinan Gümüş beyaz noktadan skoru dengeledi: 1-1. İkinci devrenin henüz ilk dakikasında ev sahibi, Pedro Henrique ile tekrar öne geçti: 2-1. Bu golün ardından Antalyaspor risk aldı, Kayserispor kontrataklarla 3’ü kovaladı. Podolski oyuna girdikten sonra ise tam anlamıyla fark yarattı. Attığı gol, ofsayt nedeniyle sayılmazken, Fredy’nin golünde pozisyonu hazırlayan oydu. Angolalı futbolcu, çok şık bir plaseyle topu ağlara gönderdi: 2-2.

Haberin Devamı

Podolski fark yarattı

Uzatmalar dahil son 15 dakikalık bölümde maç her iki taraf için de gitti-geldi. Ancak sonuç değişmedi. Kayserispor, son 13 haftalık puan anlamında (12) oldukça sıkıntılı giriyor. Kümede kalmaları elbette imkansız değil, ancak zor gözüküyor. Antalyaspor’da ise Tamer hocanın kontratak futbolu dışında farklı planlar bulması gerekiyor. Elindeki kadro, daha iyi bir oyun sistemini hak ediyor.

YORUM YAZ