MENÜ

Enis’in akşamı...

Abone Ol Google News

Afrika Kupası ve sakatlıklar nedeniyle zaten rotasyonlu diyebileceğimiz bir kadroyla ligde mücadele eden Abdullah Avcı, buna rağmen dün ekstra 4 değişiklik yaptı. Arif Boşluk, Kerem Şen ve Umut Güneş’in yanı sıra Hüseyin Türkmen 11’de başladı. İlerleyen bölümlerde Göktan, Poyraz ve Fernandez’e şans tanıdı. Özellikle ilk yarıda oyun hakimiyetini rakibine pek bırakmayan Bordo-Mavililer’de, hücumda Enis Destan ile Fountas, savunmada ise özellikle oyun kurulumundaki katkısıyla Hüseyin ön plana çıktı. Batista Mendy orta sahada ‘yetecek’ kadar oynadı, pek fazla zorlamadı.

Haberin Devamı

Her şeyi doğru yaptı

İlk devreye Enis Destan 1 gol, 1 asistlik performansıyla damga vururken, genç yıldız ikinci yarıda da ağları havalandırdı ve maçın adamı oldu. 21 yaşındaki forvet, Onuachu’nun yokluğunda gelen fırsatı iyi değerlendiriyor. Attığı goller bir tarafa, maç içindeki konsantrasyonu, hep doğru yerde oluşu, arkadaşlarına yaptığı servislerle fark yaratıyor. Genç yaşına rağmen çok olgun bir oyun oynadı Enis.

Hayal kırıklığı Bardhi

Haberin Devamı

Tabii bir de hayal kırıklığı yaratanlar var... Enis Bardhi gibi. Bakasetas ile Abdülkadir Ömür’ün olmadığı denklemde esas mevkisi 10 numarada şans bulmasına rağmen bir türlü sahaya ağırlık koyamadı Kuzey Makedonyalı oyuncu. Deplasmandaki Antalya maçında bunu yapamaması nispeten anlaşılabilir ancak 1.Lig ekibi Manisa karşısında bile çok sıradan bir performans gösterdi. Trabzonspor’da hazır bir yaprak dökümü yaşanıyorken, sanki onun için de yolun sonu geldi!

YORUM YAZ