MENÜ

Dadaşlar baktı Başakşehir kaçtı

Abone Ol Google News

37 puanla kader maçına çıkan iki takımın kapışmasında gülen Aykut Kocaman’ın takımı oldu. 5. dakikada geriye düşen, 18’de 10 kişi kalan İstanbul ekibi, Chadli’nin penaltısı ve Guldbrandsen’in golüyle kazandı, tünelin sonunda ışığı gördü.

Haberin Devamı

Şu eşleşme ve ortaya çıkan sonuç geçen sezon yaşanmış olsa şaşıran olmazdı herhalde. Her maçı domine eden, büyük takım oyunu oynayan ve korku veren Başakşehir... Ancak bu sezon içerisinden bir türlü kurtulamadıkları sendrom öyle bir vücut dili oluşturdu ki oyuncu grubunda dün 5. dakikada Emrah’ın golü ve ardından gelen kırmızı kart ‘Başakşehir fark yer’ dedirtti. Erzurum farkı artıracak fırsatlar da bulmadı değil devreye kadar. Devreden sonra maçın kaderini teknik direktör farkı belirledi. Fiziksel açıdan maçın hiçbir anında 10 kişi oynadığını hissettirmeyen Başakşehir; Kocaman’ın elindeki tüm hücum kozlarını sahaya sürerek yaptığı hamlelerle kafasını dik tuttu. 58’de kazanılan penaltı ve Chadli golü İstanbul ekibine ‘Olur bu iş’ özgüvenini geri getirdi.

Haberin Devamı

Emrah da cezalı

‘Erzurum reaksiyon göstermedi’ dersek doğru olmaz elbet. Özellikle Emrah’la yakaladıkları pozisyonun kaçması büyük şanssızlık. Çünkü Visca’nın harika asistinde daha zorunu Guldbrandsen gol yapmayı başardı, takımını zafere taşıdı. Son anlarda yaşadığı sakatlıkla oyundan çıkmak zorunda kalan başarılı oyuncu sahanın adeta yıldızıydı. ‘Erzurum bu ligin en renkli, en zorlu deplasmanıdır’ deriz her zaman. Fakat Erzurumspor bunu koca sezonda iki maç kazanarak yalanlıyor. Emrah da cezalı duruma düştü. İşleri kolay değil.

YORUM YAZ