MENÜ

Bir İstanbul masalı

Abone Ol Google News

Sokaklara, meydanlara, statlara sığmayan bir coşku bu.... Son 15 gündür Trabzonsporlular’ın düşmeyen nabzı, gözlerindeki o sevinç, yüreklerinde kopan fırtına sadece yılların hasretini bitirmiş olmakla açıklanamaz elbette. Müthiş geçen sezonda kırılan rekorların, atılan tarihi puan farklarının yani başından sonuna kadar hak edilmiş şampiyonluğun gururu bu aynı zamanda.

Haberin Devamı

Şampiyon selamı...

..Ve dün şölenin adresi Olimpiyat’tı. Bu stadın Bordo-Mavililer için tabi ki yeri çok farklı... Trabzonspor orada tam 4 kupa kaldırdı, 12 yıl önceki unutulmaz maçta 60 bin taraftarıyla hafızalara kazındı. İşin enteresan tarafı, 2010’daki o Başakşehir karşılaşmasında rakip kulübede Abdullah Avcı vardı. Seneler geçti ve Abdullah hoca bu kez Trabzonspor’u şampiyon yapan teknik adam olarak Olimpiyat’ta rekor kıran tribünleri selamladı. Müthiş hikaye daha da anlam kazandı.

Teşekkür galibiyeti

Maç mı? Açıkçası skorun da, kimin oynadığının da pek bir önemi yoktu aslında. Trabzon’daki BordoMavi karnavalı kaçıranlar, İstanbul’da şampiyon takımlarını müthiş bir atmosferle kucakladı. Masalsı anlar yaşandı... Abdullah Avcı ve öğrencileri, Olimpiyat’a akın eden 70 bin taraftarına galibiyetle teşekkür ederken, 90 dakika sonundaki görüntüler şampiyona yine çok yakıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ