MENÜ

Antep'e son darbe Gümrük'ten

Abone Ol Google News

Sumudica sonrası düşüşe geçen Gaziantep FK, İstanbul’da da aradığını bulamadı. Karagümrük, Ndao ve Borini’nin golleriyle galibiyete uzandı.

Haberin Devamı

Gaziantep’in kağıt üzerindeki 3-5-2 dizilişi ve genel taktiği Sumudica’nın devamı gibi gözükse de, aslında sahada olan çok farklıydı! Rumen hoca döneminde rakiplerini boğan, fizik gücüyle dikkat çeken, savunmada çok az açık veren Gaziantep FK, dün ilk 30 dakikalık bölümde tamamen Karagümrük’e teslim oldu. Ev sahibi son vuruşlarda biraz başarılı veya şanslı olabilse, çok rahat 1-0’ı hatta 2-0’ı bulabilirdi. Gaziantep tam kıpırdanmaya başladı ki, devre bitti!

Borini maçı bitirdi!

Bir gol atsa, devamını da getireceğinin sinyallerini yollayan Karagümrük’ün baskısı 58. dakikada sonuç verdi. İstanbul ekibinin flaş ismi Ndao, takımını öne geçirdi: 1-0. Son 5 maçta 3. kez ağları havalandıran Ndao, golden sonra da rakibin sol tarafını adeta felç etti! 64’te ise Karagümrük’ün Milan patentli yıldızı Borini yine çok şık bir golle sahnedeydi: 2-0. Bu gol aynı zamanda maçı da bitirdi. 2-0’ın ardından Gaziantep teslim bayrağını çekerken, Karagümrük’ün son haftalardaki çıkışı devam etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ