MENÜ

Antalya'nın gecesi

Abone Ol Google News

Ersun Yanal’la toparlanan Antalyaspor, Kayserispor’u ilk yarıda bulduğu iki golle yıktı. Amilton’un perdeyi açtığı maçı, Fredy ile kazanan Kırmızı-Beyazlılar, 17 puana ulaştı. Galibiyet hasretine son veremeyen İç Anadolu ekibi ise 10 puanla ateşte kaldı.

Haberin Devamı

Ersun Yanal göreve geldiğinden bu yana Antalyaspor’un oyun olarak hep yukarı doğru sivrilen bir ivmesi var. Kağıt üzerindeki iyi kadrolar, takıma dönüşmediği sürece başarılı olamıyor. Akdeniz ekibinde bu eksikliği gidermek için kompakt savunmadan işe başlayan, takım boyunu kısaltan deneyimli hoca yıldız isimleri yardımlaşmaya ikna edince ayarlar yerine oturmuş. Kayserispor da geri dönüşlerde geç kalınca kalabalık Antalya hücumları pozisyonları da golleri de bulmakta zorlanmadı. Adis’in asistinde 37’de gelen Amilton golü oynanan agresif iç saha oyunun hakkı. 40’taki hızlı hücumda Fredy’nin net bitirişi ise Kayseri’nin havlu attığı an... Fernandes’in ‘geliyorum’ diye bağıran golü yürüyerek takip etmesi ise tam bir umursamazlık. Bir zamanların yıldızı olan Portekizli futbolcu para almaya devam ediyor ama belli ki futbolu kafada bitirmiş.

Haberin Devamı

Goller ‘VAR’ ama...

2-0’lık yenilgiye rağmen Samet hocanın iki hamlesi geri dönüş için diriltti takımı. Henrique ile doğru kararlarla VAR’dan dönen iki gol de buldular. Ancak Antalyaspor artık attığı gollerin değerini bilen bir ekip. Kalan sürede skoru korumayı bildiler, zorlu periyoda 3 puanla girdiler. Kayserispor devreye kadar ne puan toplarsa kâr. Aybaba’ya güvenip gelen gidenleri şimdiden kesinleştirmeliler. Çünkü Hasan Hüseyin de gittikten sonra bu orta sahayla fazlasını beklemek hayalcilik.

YORUM YAZ