MENÜ

Antalya hayata döndü

Abone Ol Google News

Antalyaspor’un attığı 3 gol, 3’ü de hızlı hücum... Tamer Tuna’nın takımı bir deplasmanda ne kadar doğru oynanırsa, dün öyle oynadı. Derli toplu, disiplinli ve fırsatçıydı.

Haberin Devamı

Denizlispor ise her ne kadar topu ayağında tutan, daha çok pas yapan taraf olsa da rakip ceza sahasında çok az tehlike yarattı. Antalyaspor topu onlara bıraktı, Denizlisporlu futbolcular da amaçsız pas yaptı! Öyle ki 90 dakika sonunda ortaya çıkan istatistikler, sonucu da sahadaki futbolu da pek yansıtmıyordu.

Denizlispor topla oynamada yüzde 70’e 30 net üstünlük kurmasına ve isabetli pas sayısında neredeyse rakibini 3’e katlamasına rağmen çerçeveyi bulan 2 şut atabildi.

Jahovic golle başladı

27. dakikada Antalyaspor’un yeni transferi ilk maçında ilk golünü attı. Mücadeleye oldukça istekli başlayan Jahovic, Mukairu’nun güzel pasında arkaya sarkıp ağları havalandırdı: 0-1.

41’de bu golün kopyasını Mukairu attı. Bu kez Fredy çok şık bir asist yaptı: 0-2.

İkinci yarıda Antalyaspor aynı planı uyguladı, Denizli ise topu her ayağına aldığında cümbür cemaat rakip sahaya yıkıldı. İlk iki golden hiç ders çıkartmayan ev sahibi, üçüncüyü de benzer şekilde yedi.

Haberin Devamı

57. dakikada Yekta’nın aşırtma pasında Sinan’dan önce savunma araya girse de devamında Blanco önüne gelen topu filelere gönderdi: 0-3.

Bu golden sonra iki takım da maçı rölantiye aldı, fazla zorlamadı!

Denizli’den kötü sinyaller

4 Ekim’deki Fenerbahçe galibiyetinden tam 11 maç sonra tekrar 3 puana ulaşan Antalyaspor, ligde kalma yolunda ayağa kalktı.

Üst üste zorlu Galatasaray ve Trabzonspor maçlarından çıkan Denizli ise dün hiç iyi sinyaller vermedi. Takım kopuk, hücum aksiyonlarından yoksun ve yorgun bir görüntüdeydi.

YORUM YAZ