MENÜ

Altınordu tepeye Es Es ateşe!

Abone Ol Google News

Aylarca süren çalışmalar sonrası transfer yasağını kaldıran Eskişehirpor, devamındaki 4 maçlık süreçte 8 puanı hanesine yazdırınca, herkes ‘Bu takımPlay-Off’u bile zorlar’ görüşündeydi. Ancak o günden sonra Es Es çıktığı 5 maçta da kazanamadı. Dün de Altınordu önünde ders çıkarılması gereken bir yenilgi aldı! Hüseyin Eroğlu’nun takımı, hatalı bir golle geriye düşmesine rağmen 90 dakika boyunca doğruları yapan, rakibin zaaflarını iyi kullanan ve gol bölgesinde daha rahat sonuca giden taraftı. İlk yarıda sağ bekten bozma sol bek Hakan Aslantaş’ın yavaşlığını çok iyi değerlendirdiler, Okan Derici ve Serdar Deliktaş’ın hazırlanış açısından birbirine çok benzeyen golleriyle öne geçtiler: 1-2.

Haberin Devamı

En iyisi taraftar!

İkinci yarıda ise Eskişehir üstlerine geldiğinde en iyi bildikleri şeyi yaptılar; arkada bekleyip, kontrataklarla sonuca gittiler. 67’de Hüseyin, 70’te KerimAlıcı attıkları gollerle fişi çekti. O dakikadan sonra Eskişehir adına günün en iyisi olan taraftarlar da kabuğuna çekildi. 77’de İbrahimHalil Öner’in golü sadece tabelayı belirledi: 2-4.

Haberin Devamı

Hasret bitebilir

Transferlerine lisans çıkartamayıp, gençlerle oynadığı dönemde dahi bundan çok daha yürekli bir mücadele sergileyen Eskişehirspor’da, bu görüntü değişmezse 5 maçlık kazanamama serisi daha da uzar gider. Altınordu ise üst üste aldığı 2 deplasman galibiyetiyle Play-Off hasretini bu sene bitireceğinin sinyalini yolladı.

YORUM YAZ