MENÜ

45 dakikada bitti

Abone Ol Google News

İlk 20 dakikalık bölüm geride kaldığında, tek bir organize atağı olmayan, saha içi iletişimde sıkıntı çeken bir Trabzonspor vardı... Ancak 24. dakikada duran toptan gelen o ekstra gol, her şeyi değiştirdi. Bordo- Mavili takım birden silkelenip kendine geldi, nitekim devreye kadarki görüntü de siyahla beyaz kadar fark etti!

Haberin Devamı

Her yerde Baker

33’te Serkan Asan sağ taraftan müthiş çıktı, çok şık bir pasla topu Baker’e aktardı, onun asistinde ilk golün sahibi Afobe ikiyi attı: 2-0. 3 pasta kaleye inip, derslik kontratak golü bulan Trabzonspor, 45+3’te Nwakaeme’nin tek kişilik gösterisiyle fişi çekti! Fırtına’nın yıldızı, yine Baker’le başlayan pozisyonun devamında Flavio’dan topu aldı, rakibini iyi çalımlayıp devamında sert bir vuruşla kaleciyi kapattığı köşeden avladı: 3-0.

Sağlam durdu, korudu

İkinci devreye 3 farklı skorla başlamanın rahatlığı ve özgüveni net şekilde dikkat çekti. Trabzonspor geniş alan buldukça kanatlardan daha etkili geldi ancak Abdülkadir ve Nwakaeme ‘bitiricilikte’ hep sıkıntı yaşadı, dolayısıyla da fark artmadı. Adem Büyük’ün skoru 3-1 yapan penaltısı her ne kadar geçen sezonki ‘skoru koruyamama’ acabasını akıllara getirse de, Trabzonspor merkezde ve savunmada sağlam kalarak rakibine geri dönüş izni vermedi. Edgar’a ise ayrı parantez açmak gerek...Bu stoper ihtiyacında yaraya pansuman oldu. Krizden, fırsat doğdu. Ancak Bordo-Mavililer yine zirveyi kovalamak istiyorsa, yönetimin de artık stoper transferlerini bitirmesi gerekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ