MENÜ

Sergen hoca yetmez!

Abone Ol Google News

Beşiktaş tarihinde bir ilk yaşandı. Üst üste 6 maç kaybedildi. Yönetim teknik ekip bu süreçte sadece konuşmayı tercih etti. Ne zaman ki farklı Giresun yenilgisi geldi, olay değişti. Önce hoca ardından da Başkan açıklama yaptılar. İki paydaşı da buna iten taraftarın gücü oldu. Tribünlerin haklı tepkisi, Sergen Yalçın’ı bile tartışma konusu yaptı. Başkan Çebi, doğru hamle yaptı. Sergen hocadan önce rapor aldı. Ardından da hocanın talebini dikkate alıp devam kararı verdi. Büyük takımların hepsinin bir ‘B’ planı vardır. Beşiktaş’ın da öyle. Olası yol ayrımında ilk adres Alman Milli Takımı’ndan ayrılan ve ülkemizi iyi tanıyan Löw idi.

Haberin Devamı

Böyle gitmez

Sergen hoca taraftardan sonra yönetimden de tam destek aldı. Artık neşter elinde. Kadroda yer alıp katkı veremeyen isimler ile yolları ayırmalı. Gerekirse genç oyuncularla sahaya çıkıp radikal karar vermeli. Yoksa yaşanan son olay, sadece yaraya yapılan ‘pansuman’ ötesine geçemez. Yönetim; toplamda 7.3milyar Lira’lık borç yükü, kur farkından artan yabancı oyuncu ödemeleri, yıllık 150 milyon Lira’lık faiz baskısı altında ödemeleri yapıyor. Fedakârlık inanılmaz boyutta. Büyük umutlarla alınan; Batshuayi, Alex, Ghezzal, Rosier, Salih, Kenan... Katkı veremiyorlar. Diğer isimler de öyle. Tek faturanın N’Sakala’ya kesilmesi atıl düşünce.

Haberin Devamı

Gereken yapılmalı

Sergen hoca; futbolcuya dayalı düzenin önüne duvar çeken başkanın desteği ile kimsenin ismine bakmadan gerekeni yapmalı. Ara transfer döneminde birkaç takviye ile yeniden zirve yarışına ortak olunur. Tabii bir de hocanın eski alışkanlıkları kenara koyması; işin olmazsa olmazı.

YORUM YAZ