Arama

Popüler aramalar

Kaybetme lüksü yok

Siyah-Beyazlılar, milli ara dönüşünde Samsunspor’la Tüpraş Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Gündüz mücadelesinde tribünlerin tıklım tıklım dolması bekleniyor. Sergen Yalçın ve öğrencilerinin aklında sadece zafer var. Aksi bir sonucu düşünen yok.

Haberin Devamı

Beşiktaş, ligin sürpriz ekibi Samsunspor’u ağırlıyor. Milli arada çalkantılı süreç atlatan Kartal, Silva sorununu rafa kaldırdı. Krizde Portekizli oyuncudan yana tavır koyan taraftarlar, Başkan Serdal Adalı ve Sergen Yalçın’ın açıklamaları ile tatmin oldular. İbre bir anda, doğru adrese döndü. İşte bu durum takım içinde motivasyon kaynağı yarattı. Buna bir de Karadeniz takımı başkanının son derece yersiz ve mesnetsiz açıklamaları eklendi. Bu dış etken de içerideki motivasyonu zirveye taşıdı. Artık geriye kalan bunu sahaya taşımak. Kritik maçın erken saatte olması da ayrı bir avantaj. Tribünlerin daha dolu ve coşkulu olması kaçınılmaz. Bugünkü mücadele, sadece üç puan ile sınırlı değil. Zirve takibi. Kulübün üstünde hiç bir ismin olmadığı. Rakiplerin maç önü açıklamalarının son bulması. Yeniden kenetlenme. Var olan umudu daha da ileri taşıma. Hatta kafalarını çıkarmaya başlayan kongre farelerine bir ders niteliği gibi bir çok anlam barındırıyor.

Haberin Devamı

Top artık Cerny’de

Sergen hoca oyun içinde en büyük sorumluluğu Cerny’ye verdi. Tecrübeli oyuncu Silva’nın bölgesinde görev yapacak. İki ayağını kullanma becerisi en büyük artısı. Jota, Cengiz ve Toure formlarını zirveye taşıdılar. Rashica’da takipte. Savunmada yaşanan aksaklıklar sıkıntı yaratabilir gibi duruyor. Samsun’un hızlı forveti karşısında, kanatlar ile birlikte Ndidi’nin de defansa yardımcı olması kaçınılmaz. Beşiktaş, taraftarı önünde kazanmaya yakın. Kaybetme gibi bir lüksü yok. Çünkü bu maçta üç puan bırakmak, sezona erken havlu atmak demek. Bu da kimsenin aklından dahi geçmiyor

Yazarın Diğer Yazıları
Tümü