MENÜ

Santos'u da üzdüler

Abone Ol Google News

Portekizli hoca ile lig ve kupada üst üste galibiyetler alan Beşiktaş, hayal kırıklığı yaşadı. Ligde kalma mücadelesi veren zayıf rakibi önünde, etkisiz futbol oynayan Santos’un ekibi tepki çekti. Tecrübeli çalıştırıcı, sahaya sürdüğü 11 ve yapıp yapmadığı hamleler ile skora etki etti. İkinci yarı tel tel dökülen Kartal, farklı yenilgi ile yeni hocasının da canını fena sıktı. Vatandaşı Vieira’nın taktiksel hamleleri ise ev sahibi takıma hiç hesapta olmayan üç puan kazandırdı.

Haberin Devamı

İkramın böylesi

Beşiktaş maçın başında geri düştü. Henüz 4. dakikada Umut Nayir, Tayfur’u yatırıp sert vurdu. Öyle bir şut beklemeyen Mert, kapadığı köşeden golü yedi: 1-0. Kartal, ciddi kadro sıkıntısı çektiğini bu yarıda ortaya koydu. Tayfur dolaşıp durdu. Gedson ıslak zeminde tutunamadı. Onur ile Umut ileriye destek veremedi. Semih, markajdan bir türlü çıkamadı. Rashica ile Cenk’in bireysel çabaları skora denge getirmeye yetmedi. Pendikspor, ikram golle öne geçmenin avantajını kullandı. Halil ve Midtsjö’nün organize ettiği orta alanda tempo yaptı. Emrecan ile net gol kaçırdı. Kalesinde pozisyonlar verse de devreyi önde kapamayı bildi.

Haberin Devamı

Taçtan gol yedi

Beşiktaş ikinci yarıya hamle yaparak başladı. Santos, son maçların skorer isimleri Cenk ile Semih’e fazla dayanamadı! Ancak bu iki ismin çıkması rakibe yaradı. Savunmayı öne çıkarıp, kontratağa döndüler. Santos’un bu yanlış tercihi pahalıya mal oldu. Kartal üç dakika içinde iki gol yedi. 70’te taç atışı ile başlayan atakta, Halil ikinci pasta golü attı: 2-0. Mert yine kapadığı köşeden hamle yapamadı. Ardından Halil’in, atağına Thiam boş kaleye bıraktı: 3-0. Gecenin enteresan gol serisi 82’de Sequeira ile son buldu. Futbolcunun yaptığı orta, kimseye dokunmadan kaleye gitti: 4-0.

YORUM YAZ