MENÜ

Kartal hafife almamalı

Abone Ol Google News

Beşiktaş deplasmanlarda Santos ile galip gelemedi. Her ne kadar rakip ligden düşmüş gibi olsa da hedefi kazanmak. İstanbulspor, iki farklı geriden gelip Antalya önünde puan aldı. Kaybedecek hiç bir şeyi yok. Kazanırsa; mucize için dev adım atmış olur. Kartal, bu tür maçlara iyi motive olamıyor. Nasıl olsa kazanırız mantığı içinde. Buna bir de Portekizli hocanın korkak ve savunmacı sistemini eklersek sıkıntı iyice büyür. Rakibi hafife alma sahaya yansır ise gidildiği gibi eller bomboş dönülür.

Haberin Devamı

Yeniler fark yaratsın artık

Kulübün bunca mali sıkıntısına rağmen yapılan transferler henüz fark yaratamadı. Beşiktaş tarihinin en pahalı transferleri olan Al Musrati ve Muci bu maç özelinde biz buradayız diyemiyorsa yangın çıkar! Worrall baştan hatalı transfer gibi duruyor. Forma giymesi beklenirken stoper olmayan Necip’in bile arkasında kaldı. Bunca hatalı transferler sonrası beklenti yüksek idi. Ara dönemde alınanlar, gidenleri aratmasın.

Semih yine atar

Gösterdiği performans ile Milli Takım kapılarını ardına kadar aralayan Semih, istediği topları alırsa yine skora katkı yapar. Santos bunu çok iyi bildiği için; Muci ve Gedson’dan genç golcüsüne servis yapmalarını istedi. Çok kalabalık ve etkili hücum hattı olan Siyah-Beyazlılar; taktiksel hatalar yapmaz ise rahat kazanır. Bu konuda Santos ve ekibi aklını başına almalı. Beşiktaş’ı, Beşiktaş gibi oynatmalı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ