MENÜ

Hocası da, puanı da yok

Abone Ol Google News

UEFA’da gruptan çıkmak için mutlak kazanması gereken Beşiktaş, hayal kırıklığı yaşadı. Avcı’nın hastalığı yüzünden takımın başında yer alamadığı maçta, Lens’in tartışmalı kırmızı kartı da olay oldu. Beşiktaş, Avrupa defterini erken kapatıp, mecburi rotasını lige çevirdi.

Haberin Devamı

İlk şutu gol oldu ama...

Eksik kadro ile sahaya çıkan Kartal, soğuk gecede etkisiz başladı. Bir de 14’te Paulinho’nun kafa golü ile geriye düştü. Oyunu kendi alanında kabul etmek zorunda kaldı. Beşiktaş ilk ciddi atağında skora denge getirdi. Boyd, 29’da, kalecinin kapadığı köşeden ağları gördü: 1-1. Tabelaya eşitlik gelse de, oyun olarak Braga, üstündü. Gol bulup işini garantiye almak istedi. Paulinho, 36’da kademe hatasını affetmedi: 2-1.

Yedekler çare olamadı

Sakatların çokluğunda şans bulan yedek isimler, etkisiz kaldılar. Roco, Vida ile anlaşamadı. Necip sağ bekte iyi mücadale etse de, hücumda hiç yoktu. Genç Kartal, fizik olarak zayıf kaldı. Oğuzhan ile kopuktu oynadı. Lens ve Boyd kanatlarda, dağınıktı. Boyd attığı ve kaçırdığı gol ile öne çıkmasını da bildi.

Haberin Devamı

Karius farkı önledi

Portekiz ekibi skora bakmaksızın, sadece gol kovalayıp durdu. Pozisyonlar da buldu. Alman kaleci, net vuruşları çıkarıp, farkın artmasını önledi. Karius, 81’de Eruardo’nun golüne engel olamadı: 3-1. Ev sahibi takımın bir şutu da, Karius’un parmaklarına değdikten sonra direkten sahaya geri döndü.

YORUM YAZ