MENÜ

Zirvede hava güzel

Abone Ol Google News

‘Hakem görüş açım yok’ dedi, iki takımdan futbolcular ertelemeyi en doğru karar olarak değerlendirdi ama kamuoyunun tepkileri tüm gözleri Başakşehir-Bursa maçının üzerine dikti. Nitekim lider de boşuna zirvede olmadığını bir kez daha herkese gösterdi. Dünkü kadar olmasa da yine tipi görüş mesafesini etkiledi, zemin zaten temizleme çalışmaları nedeniyle berbat haldeydi. Bu yüzden iki takım da ayağa top oynamaktan vazgeçti, daha çok kenar ortalara yöneldi.

Haberin Devamı

Ancak 17’de Caiçara’nın asistinde Mossoro, 40’ta ise Arda’nın ara pasında Visca’nın golleri tüm olumsuz şartlara rağmen Abdullah Avcı kalitesindeydi. Zaten bu havada 45 dakikada 2 gol yeter de artar. İkinci yarı top çevirme, üşümemek için gezinme gibi geçti. Kritik hafta zirvenin sahibi için kayıpsız bitti. Kâbus gibi geçen, ucu ucuna ligde kalan Bursaspor’un en net sıkıntısı hücum hattının ilerisinde. Fernandao’dan beri forveti yok bu takımın. Haftalar sonra Sakho’nun dönüşü bile faydasız.

Ayağa kaldırır ama...

Yıldız oyuncu 42’de öyle bir gol kaçırdı ki evlere şenlik. Avrupa’nın en az gol yiyen takımlarından birine karşı yakaladığını atacaksın. Sivas’ta ağacın gölgesinde otururken Bursa’dan gelen teklifi, ‘Futbol şehrinde çalışayım’ diyerek kabul eden Samet Aybaba bile şehirdeki futbola olan sevgisizlikten söz etmeye başladıysa şapka artık öne düşmeli zaten. Çünkü kel çok net göründü! Mücadele gücü ne kadar yüksek olursa olsun tüm fertleriyle beraber Bursa camiası şu anda ateş hattının umut vaadetmeyenlerinden. Elbette Aybaba bu takımı ayağa kaldırır ama tek başına değil.

Haberin Devamı
YORUM YAZ