MENÜ

Yağmur değil Hatay sağanağı

Abone Ol Google News

Yoğun yağış nedeniyle düne ertelenen maçta bu kez gol yağmuru vardı. Atakaş Hatayspor, Antalya deplasmanında ilk yarıda adeta şov yaptı. Boupendza'nın 4 gol attığı devreyi 5-0 önde kapatan Bordo-Beyazlılar, Mirkan’ın sayısıyla skoru belirledi, 24 puana ulaşıp yarışta olacağını gösterdi.

Haberin Devamı

Hatayspor gol şansı yanında olduğunda her maç aslında böyle flaş sonuçlara imza atabilecek bir takım. Yenildikleri Trabzon maçında bile benzer pozisyonları ürettiler, bitiremediler. Antalyaspor'un içerideki kazanma arzusu ve agresif başlangıç planı da Ömer Erdoğan'ın ekmeğine ballı tereyağ gibi oldu. Elbette Boupendza resitaline şapka çıkarmak gerek. Fakat onun muhteşem performansı kadar Boffin'in rezalet bir maç oynadığı da vurgulanmalı. 8, 17, 22 ve 45 artıda fileleri havalandırıp Süper Lig tarihinde bir maçta 4 gol atan 49. oyuncu olurken ilk devrede 4 gol bulan 4. isimdi. Hatayspor'un da bu alanda tarihine geçti. Arada bir tane de Akintola atınca film koptu zaten.

Yine kaçırdılar...

Antalya soyunma odasından her ne kadar şoku atlatıp çıkmış olsa da atı alan Üsküdar’ı çoktan geçmişti. Nitekim Hatay ikinci yarı vitesi düşürüp rakibi beklerken farkı tarihi bir sonuca götürecek fırsatları da yakaladı, ancak son vuruşlarda ilk yarıdaki kadar becerikli ve şanslı değildi. Son sözü oyuna girdikten 32 saniye sonra topla ilk buluşmasında Mirkan Aydın söyledi ve 6-0'lık Hatayspor galibiyetini ilan etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ