MENÜ

Ürküten sessizlik

Abone Ol Google News

Tehlikeli bölgeden bir türlü uzaklaşamayan Konya, ateş hattındaki Gençlerbirliği ile yenişemedi. Evinde kısır bir 90 dakika izleten Yeşil-Beyazlılar 24 puanla taraftarını bezdirdi. Mehmet Altıparmak'la ilk maçına çıkan Başkent ekibi de 1 puana sevinemedi.

Haberin Devamı

İç saha herkes için önemli fakat tehlikeli bölgeye yakınsanız değeri iki kat artıyor. Üst üste kaybettiği 5 maçın ardından kulübü Mehmet Altıparmak'a emanet eden Gençlerbirliği için de ayağa kalkma maçı. Hal böyle olunca mücadele gücü yüksek, ancak riskin de minimize olduğu bir karşılaşma izledik. Bu yüzden de kısırdan da öte bir 90 dakika. Düşünün ki en net pozisyonu izleyebilmek için 65 dakika bekledik. Konuk takım adına sahanın en iyisi Sefa çok akıllıca sızdığı savunma arkasında topu golle buluşturamadı. Cikalleshi ile Osmanlı düştü, Akhisar düştü Konya nasıl başarılı olacağını umuyor akıl alır iş değil. Rahmanovic kenarda otururken İsmail hocanın 67 dakika ona sabretmesinin izahı yok. Son 20'de yapılan hamleler de sonuç vermedi.

Değişim sesleri...

Haberin Devamı

Hoca değişiklikleri bu ligde her zaman etki gösterir. Gençlerbirliği'nde dün gece değişimin etkisine dair sahaya yansıyan bir şey yok. Ev sahibinde ise yoğun fisktürü bay haftasıyla rahat geçirdikten sonra bu kadar etkisiz oyunun değişimi çağırdığını söylemek lazım. Zaten bahsettiğimiz değişim için çalışmaların olduğu geliyor kulağımıza. İsmail hocanın duyması da uzun sürmez.

YORUM YAZ