MENÜ

Tarihi anlar

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi müziği bestelendiği 1992’den bu yana ilk kez dünyaya büyük bir mesaj için çaldı. 14. dakikadan itibaren yeniden başlayan maç öncesinde tüm futbolcular, Coltescu’nun ayrımcı söylemini, ırkçılığa karşı sembolleşen hareketle protesto etti. Webo gözyaşlarını tutamadı. Prestijden öte anlamı kalmayan 90 dakikayı ise PSG 5-1 kazandı.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi son haftasında Paris Saint Germain ile Başakşehir, önceki akşam karşı karşıya gelmişti. Maç, 4. hakem Coltescu’nun Başakşehir Yardımcı Antrenörü Pierre Webo’ya yaptığı ırkçı söylem sebebiyle düne ertelenmişti. Kaldığı yerden devam eden karşılaşma öncesinde iki takım futbolcuları ve hakem üçlüsü sahaya çıktığı sırada orta sahaya dizildi. Diz çöken oyuncular ve hakem ekibi, yumruklarını havaya kaldırarak ırkçılığı protesto etti.

Neymar şov

14. dakikadan itibaren başlayan prestij maçında ise Neymar şov vardı. 21 ve 38. dakikalarda klas gollere imza atan Brezilyalı yıldız, 38’de ise penaltı kazandırdı. Atışı kullanan Mbappe farkı 3’e çıkardı. Neymar resitali ikinci yarıda da devam etti. 50’de skor 4-0 oldu. 57’de Mehmet Topal takımımızın teselli golünü kaydederken Mbappe, 62’de sonucu belirledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ