MENÜ

Robinho çaldı, Sivas oynadı

Abone Ol Google News

Üst üste 5 hafta kazanamayan Sivasspor, Bursaspor’u dünya yıldızı Robinho’nun enfes golleriyle yıktı, Brezilyalı adeta şov yaptı. 2-0 yenilen Timsah’ın kâbusu ise devam etti. Yeşil-Beyazlılar, 7. hafta sona ererken galibiyet göremedi.

Haberin Devamı

İki takım da ilk 6 haftada topladıkları puandan fazlasını hak ettiler oyunlarıyla. Son 5’er maçlarında kazanamanın verdiği hırs dün temaslı ve sert bir futbol olarak yansıdı sahaya.

Dar alana sıkıştırılan oyun top kayıplarının rekor seviyeye ulaştığı bir maça dönüştü. Mesafe kısalınca daha fazla kaliteye ihtiyacınız olur. Nitekim maç boyunca sahanın en kaliteli isminin yıldızlaştığı bir maç izledik.

Emre’ye ders!

Haftalardır tüm meziyetlerini arkadaşlarına en iyi şekilde sunan Robinho’nun 13. dakikada Emre’ye attığı pas, klişe tabirle, ‘Al da at’ cinsi. Genç oyuncunun çalımı harika, vuruşu ise bir o kadar kötü. Daha kötüsü bomboş pozisyondaki Muhammet’e topu vermemesi.

29’da sıra Bursa’da. Tunay’ın topu alışı ve rakibi saf dışı bırakması gibi şutu da güzel olsa maçın kaderi değişecek.

Haberin Devamı

Aksiyonu artan filmler gibi 34’te başrol oyuncusu aldı sazı eline. Bir dünya starının isyanıydı aslında.

Bu kez isyan etti

Milimetrik servisleri 6 maçta olduğu gibi dün de heba olan Robinho bu kez kendi gitti, Muhammet Demir’in boş koşuyla açtığı alanı Samba yaparak değerlendirdi, köşeye klas bıraktığı şutla sahadaki tüm oyunculara ders verdi.

55’teki bacak arası pasını ise sosyal medyada dünya izledi.

Sivas gibi zor bir deplasmandaysanız, üstelik geriye düşmüşseniz ikinci devrede rakibinizin iki katı enerji koymanız gerekir. Ama Bursalı oyuncular adeta ruh gibi gezindi, 90 dakika biterken Robinho bir ceza daha kesti, Yiğidolar 2-0 kazandı.

YORUM YAZ