MENÜ

Rize'ye uzatma şoku!

Abone Ol Google News

Üst üste 3 maç kazanarak Hatay’a giden Karadeniz ekibi, Remy’siz de etkiliydi, zorlu deplasmanda 2 kez öne geçti. Ancak Ömer Erdoğan’ın takımı pes etmedi, uzatmada skoru eşitledi. Taraflar 1’er puanla yetindi.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor 5 maçtır yenilmeyen, son 3’ünü kazanan bir takım. Stjepan Tomas’la attıkları her golün değerini bilen, özellikle takım halinde iyi savunan bir karaktere büründüler. Son iki maçta gol yemeden kazanmaları da bunun ispatı zaten. Ancak Hatay gibi iyi hücum yapan bir rakibe karşı deplasmanda kazanmaya çalışmak bazı riskleri almayı gerektiriyor. Remy’den yoksun çıktıkları maçta çok üretken olamasalar da Boldrin’in duran top yeteneği önemli kozları. Bunu da buldukları her iki golde de kullandılar. Atmacalar’ın 10 numarası daha 12. dakikada öyle kaliteli kesti ki savunmasına yardıma gelen Diouf kaleyi şaşırdı, klas bir kafa golüyle kendi kalecisini avladı.

Rayane Aabid’e dikkat!

Hatayspor Covid belası olmasa bu ligde çok fazla can yakacak bir kadroya sahip. 2. Lig’den bu yana oynayan Selim, Süper Lig’de 10 numarayı layıkıyla taşıyor. Traore, Akintola ligde fark yaratan oyuncular. Benim favorim ise komple bir 8 numara örnekleyen Rayane Aabid. 35’te ceza alanı dışından attığı golle de süsledi formunu.

Haberin Devamı

Gökhan’dan büyük hata

Rize ikinci yarı daha fazla risk aldı, bastı, kovaladı, önde oynadı, golü çağırdı. 64’te yine Boldrin, yine duran top ama bu kez direkt kaleye ve harika bir gol daha. 5 oyuncu değişikliğini 70’ten sonra yapıp enerjiyi yenilemek, skoru korumak isteyen Tomas’ın planını uzatmada Boupendza bozdu. Gökhan’ın büyük hatayla armağan ettiği golü kolay attı. Güzel maçın hakkı beraberlikti.

YORUM YAZ