MENÜ

Rize'nin dirilişi

Abone Ol Google News

Hatayspor içeride dışarıda farketmez; kendisine karşı kazanmaya oynayan her takımı avlayan bir oyun yapısına sahip. Ömer Erdoğan’ın oynatmak istediği futbola tam olarak uygun oyuncularla geçiş oyununu bu ligde en iyi oynayan ekip. Bu tartışmasız...Tartışılması gereken ise rakibin tam da Hatay’ın beklediği şekilde oynamasına karşın sonuç üretilememesi. İki hocayı da kutlamak lazım. Çünkü maç tam bir Rus ruleti gibi. Sanki iki takımdan biri kaybetse maç sonunda küme düşüyor gibi.

Haberin Devamı

Tempo ilk andan son düdüğe kadar hiç düşmedi. Bu kadar yüksek eforla 60’tan sonra bir tarafa kopar mücadele sandım açıkçası. Ancak hücuma çıkışlar kadar dönüşler de tempolu olunca sezonun belki de en güzel karşılaşması geride kaldı. Hatay’ın kredisi çok. O yüzden bence Rize’deki maçın kaybedeni yok. Kazanan Türk futbolu.

Mourinho’ya gerek yok!

Bülent Uygun, tamamı Pro Lisanslı isimlerden oluşan ekibiyle takıma mükemmel bir motivasyon yüklemiş. Oyuna dair küçük dokunuşlar da etkisini çabuk göstermiş. 71’de Samudio’nun asisti ve Boldrin’in bitirişi 8 maçlık hasrete son verdi. Demek ki Rize’ye Mourinho’nun gelmesine gerek yokmuş! Kendi beceriksizliğini oyunculara yıkmayan, onlara sadece biraz özgüven verip sahaya çıkaran Bülent Uygun yetiyormuş.

Haberin Devamı
YORUM YAZ