MENÜ

Ömer Ali'nin 90 dakikası!

Abone Ol Google News

Aykut Kocaman teknik direktörlük kariyerindeki en uzun galibiyet hasretine 11. maç sonunda Alanya’da son verdi. Bunu yaparken ise takıma verdiği mesaj netti. Kadronun bankolarından Jahovic’i bir anda 21’e bile almadı, geçen hafta ise son dakika da soktu. ‘Kimsenin yeri garanti değil’ dedi, Yatabare’yi diriltti. Bu hafta cezalı olması Jahovic’e kendisini yeniden bir ispat şansı doğuracak. Savunmanın dikkati de bir nebze de olsa yerine geldi. Yani Trabzon için özellikle son yıllarda hep zorlu geçen Konya deplasmanı yine kolay olmayacak.

Haberin Devamı

Memleketinde sürpriz...

Yeşil-Beyazlılar adına bu sezon 7 gol, 4 asistle yıldızlaşan, kariyerinin en verimli sezonlarından birini geçiren Ömer Ali Şahiner’in koşuları kadar topla buluşmaları da Konya’nın en güçlü sonuç alma çabası olacak. Trabzonspor’un bireysel yetenekleri en az alan bulacakları maçı oynayabilirler. Ama daha önemlisi top Konyaspor’dayken hızını artıran, temposunu yükseğe taşıyan bir takım var artık. Bu sürat 3 puan hedefleyen Ünal Karaman’a memleketinde beklemediği sürprizler yaşatabilir.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Konyaspor bu sezona her ne kadar geçiş yılı dese de Anadolu takımları için fırsat sezonunda Avrupa potasının uzağında kalmak başarısızlık. Bunu bilerek oynamak zorundalar.

YORUM YAZ