MENÜ

Kırklareli tarih yazdı

Abone Ol Google News

Ankaragücü ve Gaziantep’i elediler, şampiyonluk yarışındaki Başakşehir’i de dize getirdiler... 60 milyon Euro kadro değeri olan İstanbul ekibiyle deplasmanda 1-1 berabere kalan Trakya temsilcisi, evinde 0-0’la çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

Kupada zaman zaman sürprizlere alışkınızdır. “Geniş kadrom var, elemeye yeter” diye düşünen kibirli hocalar boyunun ölçüsünü almıştır çok defa. Ancak bu kadar bariz bir şekilde kupada devam etmeyi isteyen bir takımın, hem de ligin en geniş kadrosunun çok büyük ölçüde as takımla çıktığı maçta bir 2. Lig takımına elenmesi şaşırtıcı doğrusu. Okan Buruk kazanmak adına elindeki tüm kozları sonuna kadar kullanıyor. Ancak Kırklarelispor aynı ilk maçta olduğu gibi sadece Başakşehir’e değil, tüm Süper Lig takımlarına topun arkasına nasıl geçilir dersi veriyor. Ankaragücü, Gaziantep FK ve son olarak şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir... Kupada böyle bir yoldan gelip, çeyrek final bileti almak çok ama çok büyük takdir istiyor. Bilgin Erdem ve ekibinin futbol başarısına şapka çıkarmak gerek. Üstelik hastalığı nedeniyle dün takımın başında yer alamadı bile.

Haberin Devamı

Mert Sinan’a dikkat

Başkan Volkan Can’ı da hem gösterdiği misafirperverlikten hem de kupaya kattığı renkten ötürü alkışlamalı. Bir parantez de öne çıkan performanslara. Mert Sinan Pekesen’a dikkat çekelim. 25 yaşında ama geç değil. Şu anda her Süper Lig takımında rahatlıkla oynar. Trabzon patentli kaleci İbrahim de öyle. Böyle oyuncuları doğru değerlendirmek ve kazanmak lazım.

YORUM YAZ