MENÜ

Kazanamayanların kulübü

Abone Ol Google News

Haftalardır kazanamayan Erzurum ve Antalya kapıştı. Dadaşlar öne geçti, Akrepler iki golle cevap verdi. Son sözü yine ev sahibi söyledi, nefes kesen düello 2-2 bitti. Mavi-Beyazlılar’ın hasreti 6 haftaya, konuğun kazanamama serisi ise 7 maça çıktı.

Haberin Devamı

Şifo hoca bu maçı kazanmayı çok istemiş. Sahaya çıkan kadro bunu gösteriyor. Gomes, Novikovas, Rashad, Obertan, Sissoko ve hatta Donald... Hepsi bireysel yeteneği yüksek oyuncular. Buna Kaan ve Murat’la kenar beklerini de ekleyebiliriz. Böyle bir takımın gol bulması zor değil. Mesele korumak. Nitekim; Mavi-Beyazlılar evinde Novikovas’ın enfes asisti ve formu artan Kaan’ın net vuruşuyla öne geçti. O ana kadar işleyen plan, mesele korumaya gelince teklemeye başladı bariz şekilde. Çünkü konuk Antalya da aynı rakibi gibi haftalardır kazanamıyor ve bu maçı çıkış noktası olarak görüyor. Haliyle Ersun Yanal da sürati yüksek Amilton ve Fredy ile gelip; Poldi ve Jahovic’le sonuca gitmeyi istedi. 60’ta Veysel, 65’te Gökdeniz’le de istediğine ulaştı aslında. Temposu ve heyecanı bir an olsun düşmeyen maçın sonucunu belirleyen isim ise dün özelinde vasatın üzerine çıkan Gomes’ti, 2-2 bitti.

Haberin Devamı

Veysel Sarı yeniden sağ bekte

Antalya öndeyken farkı artırabileceği çok pozisyon üretti, kaçan boş kaleler vardı. Aynı ilk yarıda Erzurum’un buldukları gibi. Ersun hoca küçük nüanslarla daha agresif bir takım haline getirmiş Antalya’yı. Eskişehir’de sağ bek performansıyla parlattığı Veysel’i, Antyalya’da da uzun yıllar sonra o bölgeye monte etti. Tecrübeli oyuncu attığı golle hocasının tercihini doğruladı. Kırmızı-Beyazlılar için Veysel’in performansı sevindirici olduğu kadar, 3 golle takımının en skorer ismi olması ise bu kadar özel oyuncunun olduğu kadroda düşündürücü. Eminim ki Yanal ilerleyen haftalarda özellikle bunun üzerine düşecek. Dadaş için ise fişi çekemedikleri her maç sıkıntı olacak gibi duruyor.

YORUM YAZ