MENÜ

Kayseri'den Antalya'ya fren

Abone Ol Google News

Kayseri’de Hikmet Karaman’ın üzerindeki baskı bariz olarak oyuncuların üzerinde hissediliyor. Sezon finali gibi başladılar maça. Tempoları o kadar yüksekti ki Antalyaspor iç saha takımı olarak uzun süre kendi sahasında kabul etmek zorunda kaldı rakibini. İlk yarıda iki net fırsat ve direkte patlayan yüzde yüzlük bir pozisyon da kaçırdı Sarı-Kırmızılılar.

Haberin Devamı

Antalyaspor ise sakin ve hata kollayan taraftı. İkinci devre daha sert bir maç olacağı kesindi. Öyle de oldu. Bu kez goller konuştu. 52’de Kayseri, Attamah’la öne geçmeyi başardı. 56’da cevap son dönemin en formda isimlerinden Wright’la geldi. Kayserispor’da günün en ışıldayanı ise Gavranovic’ti. 65’te Ramazan’a mükemmel bir servis yaptı, ancak son vuruş pasın kalitesine yakışmadı. Kalan bölümde iki hocanın da galibiyet için hamlelerini izledik.

Kayseri’nin yüksek temposu Nuri Şahin’in muhteşem serisini devam ettirmesine engel oldu sonuç olarak. 1-1 biten maçın tabelası özellikle iyi olan Kayseri’yi memnun etmemiştir. Bir parantez de 1.5 ay sonra sahalara dönen Cüneyt Çakır’a... Son olarak Antalya maçını yönetmişti, kusursuz bir performanstı. Dün akşamki de öyle. Umarız yaşananlar hocanın Dünya Kupası’na gitmesine engel olmaz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ