MENÜ

Kayseri'de sessiz kapanış

Abone Ol Google News

10 kişiyle Galatasaray’a yenilmeyen Sarı-Kırmızılılar, ligin flaş takımı Karagümrük’e de geçit vermedi. Kayseri net fırsatlar yakaladığı maçı, rakibine neredeyse pozisyon vermeden tamamladı. Kıran kırana geçen mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Pazartesi maçları seyirci varken bile çoğu zaman coşkudan yoksun geçer. Galiba taraftarsız daha da kötü. Kayserispor cephesini bir nebze anlıyoruz. Samet hocanın ikinci maçı. Takım savunmasını toparlıyor öncelikle. Galatasaray karşısında eksik kalmasına rağmen iyi emareler izledik bu yönde. Dün de daha da üzerine çıkmışlar. Koca maç rakibe net fırsat tanımadıklarını söylemek lazım. Ancak üretkenlik noktasında daha gidecek yolu var. Böyle iyi bir kadro içeride en net fırsatını yakalamak için 90+2’yi beklememeli. İlhan Parlak atsa maçı getirecek belki. Onun dışında pozisyonumsu ataklarla geçti karşılaşma. En azından kompakt ayarı tutturmuş Aybaba. Zamanla hücumdaki sıkıntıları da aşacaktır.

Biglia’yı anlayan yok!

Karagümrük’e gelince... Biglia’nın oyun içindeki yaratıcılığına ve Sabo’nun delici paslarına cevap veremiyorlar bir türlü hücumda. Yani Sobiech’le olmuyor, bu aşikar. Sonradan giren Mevlüt biraz hareket getirir gibi oluyor ama ötesine geçemiyor. Aatıf ve Jimmy ununu elemiş, eteğini asmış. Gençler Ramazan ve Ndao da onlara uyunca böyle bir deplasmanda alınan puan altın değerinde oluyor haliyle. Stoperleri Zukanovic ve Roco’dan hala yoksun olmaları da düşünüldüğünde çok da kayıp olarak bakılmaz İstanbul ekibi açısından.

Haberin Devamı
YORUM YAZ