MENÜ

Kasımpaşa attı Ankaragücü yandı

Abone Ol Google News

Ateş hattının en kritik maçında kazanan Kasımpaşa oldu. Lacivert-Beyazlılar, Hadergjonaj’ın golüyle daha 9. dakikada perdeyi açtı, 14’te Anıl farkı ikiye çıkardı. Başkent ekibi, Badji ile umutlandı ama son sözü Feyzi söyledi. İstanbul ekibi kurtuluşunu ilan ederken Hikmet Karaman yine bir takımı daha düşürdü.

Haberin Devamı

Şenol Can kariyerinin başında bir teknik adam... Karagümrük’ün ligdeki bugünkü konumunda büyük pay sahibi. Ancak Kasımpaşa’yı üst üste kazandığı 3 kader maçıyla ligde tutması gerçekten alkışlık. Ankaragücü’nün mutlak galibiyete ihtiyacı olduğu maçta bile beklemek yerine ilk düdük çaldığı andan itibaren maçı koparmak isteyen bir takım izledik. Karşılığını bu kadar çabuk almalarını beklemiyorduk ama 9’da Hadergjonaj’ın penaltısı perdeyi açtı. 14’te Thelin’in asistinde Anıl’ın attığı gol Ankaragücü’nün direncini iyice kırdı. Skor üstünlüğünü alıp tempoyu kontrol eden ev sahibi için her geçen dakika lehine işlerken Hikmet Karaman adına ise Süper Lig’deki son anlarının tükendiğini gösteren kum saati hızla işliyordu.

Haberin Devamı

Agresif ama çaresiz

Doğal olarak ikinci yarıda daha agresif bir Ankaragücü çıktı sahaya. Karaman da kısıtlı kadrosuyla yapabileceği tüm hamlelerini uyguladı. Daha sert geçen ikinci 45’te sürpriz olmadı. Ankaragücü 85’te Badji ile umutlansa da Kasımpaşa 46 puana ulaşıp kurtuluş bayrağını göndere dikti. Süper Lig’e çıktığı günden bu yana sıkıntılarından kurtulamayan Başkent ekibi ise büyük borç batağıyla birlikte 1. Lig’in yolunu tuttu.

YORUM YAZ