MENÜ

Karadeniz'de Remy sağanağı!

Abone Ol Google News

Sezona istediği gibi başlamayan iki takımın maçı tam anlamıyla bir patlama noktasıydı. Galibiyet mecburiyeti hırslı, mücadeleci ve açık bir futbol çıkardı ortaya. Bulduğu ilk fırsatı değerlendiren Ankaragücü oldu. Paintsil kontrolü kadar güzel bir vuruşla golü yaptı. 16’da ise Rize savunması şanssızlığın tablosunu çizdi. Paintsil kendisine armağan edilen golle takımını deplasmanda 2-0 öne geçirdi.

Haberin Devamı

Alper kızarınca...

18’de Fernando’nun bazukasıyla ‘bu maç tarihe geçer’ dedik. 43’te Börven 3-1’e getirince heyecan yine dağılır sandık. Ancak 45+3’te Boldrin’in frikiği efsane ikinci yarının anonsuydu. Soyunma odası dönüşü Alper kızardı, konuk 10 kişi kaldı. Bu andan itibaren Rize sazı eline aldı. Remy çaldı, Karadeniz ekibi oynadı.

Yıldız damgası...

Yıldız oyuncu 55’te penaltıyla skoru dengeledi: 3-3. 62’de ikinci kez penaltı vuruşu için topun başına geçen Remy’in vuruşunda top filelere gitti: 4-3. 78’de kontratağa iyi çıkan ev sahibi ekipte Baiano’nun sağdan ceza çizgisi üzerine pasında Remy’in kontrol edip defanstan sıyrıldıktan sonra vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 5-3.

Haberin Devamı
YORUM YAZ