MENÜ

Kaplan sonuna kadar zorlar!

Abone Ol Google News

Mustafa Kaplan, sezonun hoca adaylarından. Nedeni; Pinto hariç tüm 11’i değiştirip çok kısa sürede, yıllardır beraber oynayan takımlara karşı sırıtmayı bırakın üstünlük kurabilmesi. Son 9 haftada sadece bir yenilgi alması, bu süreci yalnızca 7 gol yiyerek geçirmesi söylediğimizin net ispatı olsa gerek.

Haberin Devamı

Böyle önemli bir rakam savunmanın ön planda olduğu bir oyunla mümkün. Fakat Ankaragücü tam tersine cesur, ısıran ve alan bırakmadan oynamaya çalışan bir görüntü verdi hep.

Beşiktaş karşısında enerjilerini doğru kullanabilirseler 2001’den bu yana süren Beşiktaş galibiyeti hasretine de son verebilirler.

Şenol Güneş’in özel önlemler alacağı isimler belli: Orgill ve Boyd... Kaplan’ın da Canteros ve Sacko ile güçlü rakibini şaşırtması muhtemel.

Başkent ekibi adına kaybın telafisi mümkün, ancak galibiyet sezonun belirleyicisi olacağı için Mustafa Kaplan bunu sonuna kadar zorlayacaktır.

Ön plana kim çıkar?

Beşiktaş savunması bugün Boyd’un peşinden ayrılmaz. Ancak tabelası pek iyi görünmese de en az onun kadar tehlikeli Canteros geceye damga vurabilir.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

İstanbul takımlarıyla deplasmanda oynadığı son 51 Süper Lig maçında kalesini gole kapatamayan Ankaragücü, en Ağustos 2000’deki 2-0 biten İstanbulspor karşılaşmasında gol yemedi.

Kısa mesaj

36 puandaki Ankaragücü için Beşiktaş’tan koparacağı her puan ligde kalışının ilanı demek. Bu bilinçle sahada olacaklar.

YORUM YAZ