MENÜ

Hoş geldin Erzurumspor

Abone Ol Google News

Dadaşlar veda ettiği Süper Lig’e bir sezon aradan sonra geri döndü. Mavi-Beyazlılar, iddiasız Ümraniyespor’u rahat geçerek Play-Off’a kalmadan işi bitirdi. Zaferin sevinci şehirde sabaha kadar doyasıya kutlanırken teknik direktör Mehmet Özdilek de omuzlarda taşındı.

Haberin Devamı

Soğuk iklimi, sıcak taraftarı, cağ kebabı, yöresel yemekleri ve her maç ağzına kadar dolu tribünleri... Erzurum, Süper Lig’in ihtiyacı olan renkli bir deplasman. Geri dönmesi lazımdı ve Mehmet Özdilek yönetiminde bunu başardılar. Bir takım aslında sezon başında küme düşer ve şampiyon olur bana göre... Süper Lig’de nasıl hatalar yaparak düştüler ise 1. Lig’de de kadroyu koruyup doğru isimlerle takviye ederek çıktılar. Belki haftalar öncesinden garantileyebilecek bir takım kalitesi vardı ama Muzaffer Bilazer’le kötü başlangıç, Erkan Sözeri ile yaşanan düşüş ve son olarak Adana Demir karşısında alınan iç saha yenilgisi bunu geciktirdi. Neticesinde zafer Ümraniyespor’a karşı elde edilen galibiyetle geldi.

Kalacaklar belli!

Emrah Başsan’ın erken golü, Hamroun’un penaltısı Dadaşlar’ın fişi çekmesini sağladı. Muhammet’in Ümraniye adına attığı jeneriklik gol ise konuk için teselli. 81’de Emrah, son bölümde Sissoko attığı golle sezonu kapattı. Mehmet hoca, Süper Lig’de tutamadığı takımı geri döndürerek bir anlamda borcunu ödemiş oldu. Şimdi Süper Lig’de yapılan hatalardan ders alma zamanı. Vakit dar. Yeni sezon planlaması için fazla zaman yok. Bu yüzden Sehic, Obertan, Emrah Başsan, İbrahim Akdağ, Aykut Demir, Hamroun gibi oyuncular dışındakilerle yolların ayrılıp Süper Lig’de uzun yıllar kalacak bir Erzurumspor kadrosu oluşturabilmek için kesenin ağzını açmak şart.

Haberin Devamı
YORUM YAZ