MENÜ

Her şey var, kazanan yok!

Abone Ol Google News

Yeni Malatyaspor, hoca tercihini kulübü Süper Lig’e taşıyan İrfan Buz’dan yana kullandı. Doğru bir tercih, o dönem kulübün yakaladığı hava büyük başarıyı getirmişti. Şimdi de aynısına ihtiyaçları var. İrfan hoca zaten kısa sürede takımın kırılgan yapısını değiştirmiş. İki kez geriye düşmesine karşın pes etmeyen, 10 kişi kalmasına karşın yıkılmayan bir karakter. Özellikle de savunma toparlanması önemli. Muhammet’in 12. dakikada attığı gole yapacak bir şey yok. Duran topta klasik bir Muhammet becerisi. Hücumda da işleri oturttuğunda sıkıntısız bir Malatya izleyeceğiz, bunu gördük. 1- 0’dan sonrası Adem Büyük’ün damga vurduğu bir maç. 37’de penaltıyı kazanan tecrübeli oyuncu topu direğe nişanladı ama Günay’ın sırtına çarpınca tabela eşitlendi.

Haberin Devamı

Adem Büyük’ün maçı

70’te Adem var sahnede. Bu kez kendi ceza alanında penaltı yaptırdı. Kenan golü attı. Tansiyon arttıkça Adem de durmadı. 80’de bir kez daha işbaşındaydı. Bir penaltı daha kazandırdı, ancak kaçırmadı. Günay’ı avladı, maçı da bitirdi. Hakemin 4 kez VAR’a gittiği mücadelede gülen olmadı belki ama Malatya için altın değerinde bir puan.

Haberin Devamı

Sa Pinto'ya uyarı şart

Antep’e gelince... Sa Pinto dışarıda çok centilmen bir profil çiziyor fakat saha içinde ettiği küfürün haddi hesabı yok. Her hafta aynı. Dün de kendini attırana kadar yapmadığını bırakmadı. 4. hakem Onur Karabaş, Portekizce biliyor olsa kaç maç ceza alır tahmin edemiyorum. Antep çok güzel yönetilen, düzgün bir kulüp. Takımın imajını zedelediği için en başarılı döneminde Sumudica’yı yolladılar. Sa Pinto’nun da bir uyarılması şart.

YORUM YAZ