MENÜ

Hatayspor koptu geliyor

Abone Ol Google News

Alanyaspor’u 1. Lig’e taşırken finalde Hatayspor’un hayallerini yıkmıştı Mehmet Altıparmak yıllar önce... Geçen sezon da Gazişehir’in tarihinde ilk kez Süper Lig biletini almasını sağlarken üzdüğü taraf yine Hatay’dan başkası değildi. Bayram Toysal yönetiminde sendeleyen, ne yaptığını bilmez bir takıma dönüşen Akdeniz ekibinde, yönetim sezon sonuna doğru yine bir Mehmet Altıparmak şoku yaşamamak için takımı deneyimli hocaya emanet etti.

Haberin Devamı

Nitekim karşılığını da derhal almayı başardı. Geçen hafta deplasmanda Eskişehirspor’u tek golle deviren Bordo-Beyazlılar, dün de ateş hattından uzaklaşma mücadelesi veren Osmanlıspor’a karşı aynı tarifeyi uyguladı. Altıparmak’ın takımı Osmanlıspor’u 10. dakikada Yusuf’un attığı golle 1-0 mağlup etti.

Mirkan çok kaçırdı

Mirkan’la girdiği iki net fırsattan da yararlanamayan Hatay, farkı kaçırırken puanını 48’e yükselterek hafta içi mesaisini kayıpsız kapatmayı başardı. İsmet Taşdemir’in çalıştırdığı Osmanlıspor ise 21 puanda kalarak sıkıntılı bölgeden uzaklaşma şansını ilerleyen haftalara bırakmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ