MENÜ

Hatay Denizli'yi yaktı

Abone Ol Google News

Sezonun flaş takımı Hatayspor, Denizli deplasmanında da kazandı, rakibini ateş hattında bıraktı. Muhammet’in kendi kalesine attığı golle öne geçen Bordo-Beyazlılar, Diouf’ın penaltısıyla puanını 31’e çıkardı. 14 puanda kalan Horozlar için ise tehlike çanları yüksek sesle çalmaya başladı.

Haberin Devamı

Denizlispor’un yaşadığı ekonomik problemler, futbolcu boykotları, FIFA’lık olan dosyalar bugünlük mevzu değil. 1. Lig’den bu yana kulübün gündeme geldiği konular hep aynı. Sorunları bu kadar net olarak herkes tarafından bilinen takımların başına geçen hocalar, her maç sonunda bu sorunları dile getirirse pozitif kalan 3-5 şey de yok olur gider. Yani, “sürekli transfer lazım” demek mevcut kadroyu motivasyondan düşürür. Denizlispor’un yaşadığı sendrom da tam olarak bu. Eksikler, ayrılanlar ve mental olarak sıkıntılı oyuncu grubuyla Hatay gibi yüksek krediye sahip bir takımı avlamak imkansız.

Ömer hoca ve rahat planı

Ömer Erdoğan; rakibin can havliyle saldıracağını biliyor. Bu yüzden topu bırakıyor. Baskıyı Denizli kuuruyor, mükemmel oynadığını sanıyor. 47. dakikada ters bir vuruşla geri düşüyor. Aynı oyuna devam. Bu kez ev sahibi daha fazla risk alıyor, Hatay ise pusuyu güçlendiriyor. 78’de Sacko kendisini kaleci sanınca konuk takım Diouf’un penaltısıyla işi bitiriyor.

Haberin Devamı

Saha dışına çıkınca...

84’te 10 kişi kalmasına rağmen hiç sarsılmadan deplasmanda altın değerinde 3 puanı hanesine yazdıran Ömer Erdoğan her geçen gün kendisine ve takımına değer katmaya devam ediyor. Yalçın hocaya gelince... Sadece saha içinde kalabildiği zaman çok iyi bir hoca olduğunu İstanbulspor’da göstermişti. Ancak sonrasında Antep, Bursa, Altay ve Denizli dönemleri gösterdi ki; saha dışını da yönetmesi gereken yerlerde sıkıntı yaşıyor. Türk futbolunda sadece saha içine odaklanabileceği ortama sahip kulüp sayısı 5’i geçmez. O yüzden işi zor.

YORUM YAZ