MENÜ

Gururumuzsun Başakşehir

Abone Ol Google News

Galatasaray hezimete uğradı, Trabzon yedeklerle gitti, fark yedi. Beşiktaş da eli boş döndü. Ülke puanı için beklediğimiz zafer ise çekiştiğimiz Avusturya ekibi Wolfsberger’i deplasmanda deviren Başakşehir’den geldi. Visca ve Crivelli’nin (2) golleri İstanbul ekibini Roma’nın olduğu gruptan zirveye çıkardı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nun 4. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Avusturya ekibi Wolfsberger ile karşılaştı.

İçerideki maçı İrfan Can’ın attığı tek golle kazanan temsilcimizde ikinci maç öncesi en önemli eksik sakat olan İrfan Can’dı. Orta sahayı Azubuike, Topal ve Berkay 3’lüsüne emanet eden Okan Buruk mücadelenin başında gol fırsatını yakaladı. Ancak 7. dakikada Gulbrandsen’in vuruşu üstten auta çıktı.

36’da tabelayı değiştirmeye yaklaşan taraf ise ev sahibiydi. Marcel Ritzmaier’in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

Hayal değil gerçek!

Okan Buruk’un gruptan çıkma hedefinden çok ülke puanı için de büyük önem taşıyan 90 dakikanın ikinci perdesine de hızlı başladık. 50’de Skertel’le kaçan fırsat, 54’te Gulbrandsen’in gereksiz aşırma denemesi “Bu kadar da olmaz” dedirtti. Disiplinli bir Avusturya takımına karşı deplasmanda pozisyon bulabilmek kolay değil. Çünkü kaçan goller rakibin disiplinini ve direncini artırıyor.

Haberin Devamı

Skrtel çözdü

Öyle de oldu. Bir dahaki deneme için 72’ye kadar bekledik. Nitekim Skrtel, Rnic’i attırırken kazandırdığı penaltıyla Visca’ya golü yaptırdı. 84’te ve 87’de Crivelli farkı açtı.

Galatasaray’ın hezimete uğradığı, Trabzon’un yedeklerle çıkıp fark yediği, Beşiktaş’ın Portekiz’de dökülen Braga’ya teslim olduğu haftada yüzümüzü güldüren sonuç Başakşehir’den geldi. Tebrikler Okan Buruk ve takımı.

YORUM YAZ