MENÜ

Güçlü ve gururlu

Abone Ol Google News

Devre arasında as oyuncularının neredeyse tamamı tek tek sözleşmesini fesh etmiş, düşme potasına gerilemiş bir takımın bugün geldiği nokta takdire şayan. Transferin bitimine 48 saat kala kadro kuran, ilk yarıdan yalnızca Tiago Pinto’yla oynayan Ankaragücü, Rize’den sonra ikinci yarının en başarılı ekibi.

Haberin Devamı

Bu kadar kısa sürede bir araya gelen oyuncu grubunun, yıllardır beraber oynuyormuş izlenimi verebilmeleri, rakip kim olursa olsun aynı hırs ve arzuyu sahaya yansıtabilmeleri bu başarıdaki etken. Elbette asıl takdir bu işin mimarının; yani Mustafa Kaplan’ın. Ankara’dan çıkan birçok yıldızda payı olan deneyimli hoca bu kez kendi bulduğu şansın hakkını veriyor sonuna kadar. Kayseri gibi formda bir rakibe karşı, temposu bir an düşmeyen, sürekli arayan, öne geçtikten sonra bile korumaktan öte saldırmayı düşünen oyun anlayışıyla 35 puana ulaştı, 6 hafta kala camiayı rahatlattı.

Halı sahada olmaz!

Bulup getirdiği Boyd, 77’de perdeyi hızlı, akıllı ve şık bir golle açarken uzatmada İlhan fişi çekti. Kayseri’nin net fırsatlarında yine Altay Bayındır panterleşti. Bir Hikmet Karaman takımı maç ne hale gelmiş olursa olsun 2. gol gibi bir amatörlüğü izletmemeli. Taçtan gelen topla Aydın’ın yaptığı asist, halı sahada 10 farktan sonra maçı bırakan defans görüntüsü verdi çünkü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ