MENÜ

Gözler Boyd ile Orgill'de

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin sezonun ilk yarısında evinde yenildiği Ankaragücü’nü hatırlayanlar, karşısında bambaşka bir ekip görecek onu baştan söyleyelim. Transferin son iki gününde takımı yenileyen Başkent ekibinde o maçtan yalnız sol bek Tiago Pinto’yu izleyeceğiz. Sorunlu ve kalitesi düşük takım yerine Mustafa Kaplan yönetiminde özgüveni yüksek, fırsatçı ve sürekli skor düşünen bir ekip çıktı ortaya. Camianın deyim yerindeyse ciğerini bilen Mustafa Kaplan’ın en önemli katkısı, birbirini yeni tanıyan oyuncu grubunu çok çabuk kaynaştırması oldu. Uzun ara da, bunu artırmak için en büyük etkendi. Ancak hepsinden öte taraftar Ankaragücü’nün bu maçtaki en önemli kozu olacak. Çünkü tribündeki coşkuyu sahaya yansıtabilen en ciddi rakip Fenerbahçe’yi bekliyor.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

Bu sezon kalesinde en fazla isabetli şut gören takım olan Ankaragücü (135), buna rağmen son 27 isabetli şutta sadece 6 gol yedi.

Ön plana kim çıkar?

Gözler Orgill’de olacak, ancak Fenerbahçe’nin eleştirilen orta sahasının bu maç için en dikkat etmesi gereken oyuncu; enerjisi, bitirici pasları ve top tekniğiyle Boyd.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Ankaragücü son 7 haftayı 5’e 2 oynayarak geçirmek istiyorsa, alttaki rakiplerinin oynadığı haftada kazanmak zorunda. Takım da bunun farkında.

YORUM YAZ