MENÜ

Gaziantep'ten müthiş dönüş

Abone Ol Google News

Gençlerbirliği deplasmanda öne geçti, Mirallas atılınca galibiyete daha da yaklaştı. Ancak pes etmeyen Gaziantep eksik olmasına rağmen muhteşem bir geri dönüşe imza attı, iki golle kazandı. Başkent ekibi yıkıldı, kaldı. Ev sahibi ise Avrupa hedefi için kritik bir galibiyet aldı.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin çok önemli eksikleri var. Bunun sıkıntısını bariz yaşıyorlar. Ancak Mehmet hocanın da maçtan önce dediği gibi bahane değil bu. Çünkü eksiği olmayan takım yok. Bu yüzden bu sezon iyi teknik adamları öne çıkarırken süreci idare edemeyenleri dışarı gönderiyor. Gençlerbirliği’nin 10 maçlık galibiyet hasretine tabelada bir çare bulamayan Mehmet hocanın da içeride kalması zor görünüyor. Takım taktiksel olarak bariz defolara sahip. 10 kişi kalan rakipten öndeyken 2 gol yiyerek yenilmek bir kontrolsüzlük göstergesi. Yani sanki Gençler eksik ve gole muhtaç gibi oynanan bir oyun. Bir panik havası... Başında antrenör olan bir takıma yakışmayacak düzeyde bir kopukluk. Elbette Lima’nın 20’deki golüne karşılık Arda’nın Kenan’a saçma sapan armağanı ile gelen beraberliğe hocanın yapacağı bir şey yok. Lima’nın delirten kazmalığıyla kaçırdığı gollere de.

Haberin Devamı

Gençler’in işi zor

Fakat kabul edelim; deplasmanda öne geçmişsin. Rakibin 10 kişi kalmış ve maç sonunda 2-1 mağlupsun. Pek izahı olan bir tablo değil. Gençler’in işi çok zor. Muhammet Demir ve Kana’dan yoksun Gaziantep’in aldığı galibiyet ise altın değerinde. Sa Pinto 5’liden 4’lü savunmaya geçerek ileride sayısal olarak çoğalıp kazanma karakteri koydu ortaya ve istediğine ulaştı. Müthiş kurtatışlara imza atan Günay’a da ayrı ve büyük bir alkış.

YORUM YAZ