MENÜ

Es Es attı, Timsah baktı

Abone Ol Google News

1. Lig’deki Anadolu derbisini Es Es kazandı. Yıldızlar topluluğu Bursa’yı deplasmanda tek golle yıkan Kırmızı-Siyahlılar, -9’la başladığı sezonda 13 puana ulaşarak ligde kalma yolunda dev bir adım attı. Timsah ise Erzurum ve Hatay’ın takıldığı haftada fırsat tepti.

Haberin Devamı

Şu maçı; bu sezon Anadolu takımlarının domine ettiği Süper Lig’de üst sıralar için bir kapışma olarak izleyemiyoruz ya; sorumluları nasıl rahat uyur bilmiyorum! Ceplerini doldururken içini boşalttıkları bu büyük camiaları 1. Lig’de direnirken görmek Türk futbolu adına kayıp. Kulüpler yasası bir an önce çıksın artık. Gelelim maça...

Bursa yeni transferleri ve muhteşem taraftar desteğiyle kağıt üzerinde açık ara favori. 5-0 kazansa şaşırmamalı kimse. Ancak Eskişehir formasının ağırlığını yüreklerinin ta içine işlemiş gençler öyle bir mücadele ortaya koydu ki bir kez daha şunu gördük: Futbolda yıldızlar bilet sattırır, askerler maç kazandırır. Yani sahada komutanı çok olan değil, askeri fazla olan kazandı.

Mustafa Özer’e alkışlar

İnsan şu Alperen’i; Mehmet Özcan’ı, kaleci Ekrem’i, Metehan’ı falan izleyince, ‘Ya şu Süper Lig’deki hocalar hiç mi şuralara bakmıyor?’ diyor kendi kendine. Maçın öne çıkan üçlüsü 74’te atılan zafer golünde de başrolde. Yetenekleri bağırıyor, duyan olursa tabii...

Haberin Devamı

Mustafa Özer hocayı apayrı bir alkış. Belki camia bu durumda olmasa şans bulamazdı ancak şansı ne kadar hak ettiğini fazlasıyla gösterdi.

YORUM YAZ