MENÜ

Diriliş Konya!

Abone Ol Google News

İstanbulspor kaliteli yönetilen bir kulüp. Genç oyunculara değer veren, potansiyel yabancıları bulup getiren, her şeyin düzenli olduğu bir organizasyon. En önemli özellikleri ise mutevazilikten ödün vermemeleri. Osman Zeki Korkmaz’ın Süper Lig’e yükseldikleri gün yaptığı açıklamada verdiği kibirli gözdağının sahaya yansıması gerçekleşmedi. Pek gerçekleşecek gibi de durmuyor. Konyaspor, 4-0 kazandığı maçı tarihi bir farkla bitirebilirdi belki de.

Haberin Devamı

Ev sahibi için Topalli, 2’si uzaktan biri kale ağzından olmak üzere yakaladıkları fırsatlar oldu. Ancak bu bireysel beceri, takım organizasyonuna dönüşmedi bir türlü. İlhan Palut’un öğrencileri ise Vaduz depreminin yaralarını fazlasıyla sardığı bir gece yaşadı. Üste üste gelen iki 0-0’lık beraberliğin ardından kendilerine gelmeleri gerektiğini anlamış oyuncular. Çekiçi’nin enfes golüyle öne geçen İstanbul ekibi, Muhammet’in penaltısıyla maçı daha devre olmadan kopardı.

Muazzam organizasyon

3. gol kelimenin tam anlamıyla muazzam. Yerleşik savunmayı adeta matkap gibi delen pas organizasyonlarının hakkını Mehmet Yeşil topu kendi ağlarına göndererek verdi. Michalak’ın savunma arkası koşusuyla kazandırdığı penaltı da gecenin skorunu tayin etti. İstanbulspor’un Süper Lig’e geri dönmesi için erken bir hoca değişikliğine ihtiyacı olacak gibi duruyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ