MENÜ

Demir'den zengin kalkışı!

Abone Ol Google News

Altay’a yenilerek zirve yarışında yara alan Adana Demirspor, Ümraniyespor’a karşı da zorlandı. Hasan’ın golleriyle 2-0 çöne geçtikten sonra konuk ekibin 2 golüne engel olamayıp panik yaşayan Şimşekler’i yıldızı Erkan Zengin sırtladı. İki gol atan deneyimli oyuncu takımını 4-2’lik galibiyete taşıdı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor geçen sezon olduğu gibi bu yıl da ligin en iyi kadrosu. Fakat en iyi takımı değil. Bu ligde başarı iyi kadroyla değil, iyi takımlarla geliyor. Ümit hoca her ne kadar taktisyenlik açısından bu ligde birçok meslektaşının önünde olsa da kadroyu iyi bir takım haline getirmekte zorlanıyor, eldeki grup zorluyor. Erkan Zengin, Volkan Şen, Sinan ve Dibba... Geri vitesi bozulan kamyonlar gibi. Hepsi birbirinden yetenekli ama arkasına bakmaktan nefret eden oyuncular. Evet böyle bir hücum hattıyla her zaman rakipten bir fazla atma ihtimalin var. Ancak Altay gibi topun karşısına geçmeyi bilen takımlara kaybettikten sonra adeta boş kaleyle oynayan Ümraniye’ye karşı bile 2-0’dan 2-2’ye yakalanmak anlatıyor zaten sıkıntıyı. Her zaman Erkan Zengin bu kadar formda, rakip savunma da bu denli davetkar olmaz.

Haberin Devamı

Hasan’ın dublesi olmasa...

Hasan Kılıç’ın 11 ve 34’te attığı goller maçın fişini çekmeliydi halbuki. 38’de Gökhan’ın penaltısı, 47’de duran toptan gelen Fernandes golü bir anda skoru eşitleyince iş özel yeteneğe ve tecrübeye kaldı. Yazı boşta geçiren Erkan Zengin’e büyük alkış. 52 ve 79’da maçın kaderini belirledi.

YORUM YAZ