MENÜ

Dadaş'ın uyanışı!

Abone Ol Google News

Ligin dibindeki Erzurum, Kasımpaşa deplasmanında dirildi. Cenk Ahmet’le öne geçen Mavi-Beyazlılar, Gomes’le 3 hafta sonra zafere gitti. İstanbul ekibine Thelin’le bulduğu tek gol yetmedi. Yeni transferleriyle çıktığı ilk maçta 16 puana ulaşan Dadaşlar, kurtuluş için ateşi yaktı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa’da Fuat Çapa’nın ideal bir kadrosu var artık. Bundan da kolay kolay vazgeçmiyor. Dün de takımı bozmadan ağırladı Erzurum’u... Oyunu kontrol altında tutma planı ise konuğun iştahına takıldı. Aatıf ve Da Costa transferleri cuk oturmuş Mesut Bakkal’ın takımına. 40 yıllık Dadaş gibi ikisi de. Cenk Ahmet’i de öne çekince hücumda daha çabuk ve agresif bir takım haline gelmişler. Nitekim gol de bu hamlenin karşılığı olarak Cenk Ahmet’ten geldi 31. dakikada. Kasımpaşa da teslim olmadı elbet. 38’de Thelin önce kaleci Szumski’ye ardından da direğe takılmasa maçın kaderi değişecek. Ancak en az Aatıf ve Da Costa kadar Szumski de doğru tercih olacağını ilk maçtan gösterdi.

Golün değerini bildi

Devreye önde giden Erzurum, dönüşte golün değerini korumaya çalışan bir anlayışa bürünürken agresiflik rolü Paşa’ya geçti. Bu bölümde hamleleriyle skoru değiştirmeye çalışan Fuat Çapa’nın çabası daha fazla riski beraberinde getirirken golü bulan yine Erzurum oldu. Gomes takımını 2-0 öne geçirdi. Kasımpaşa günün iştahlı ismi Thelin’le 73’te cevap verse de kalan bölüm puana yetmedi. 90’da Luckassen de atılınca umutları iyice tükendi. Erzurum bir iki nokta takviye daha yaparsa durumu toparlar gibi duruyor. Kasımpaşa, Drinkwater transferiyle güçlenecek mutlaka, istikrarı oturtmaları şart.

Haberin Devamı
YORUM YAZ