MENÜ

Çotanaklar koptu geliyor

Abone Ol Google News

Giresunspor üst üste 9. galibiyetini Bursaspor karşısında 2-1’le aldı. 44 puana ulaşan Çotanaklar, zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdı. 12 eksikle başında sonuna alkışlık bür mücadele ortaya koyan Timsah’ın gençleri ise 8 maçtır gol yemeyen rakibinin serisini bozarak teselli buldu.

Haberin Devamı

Hakan Keleş sezon başında bu takımı devraldığında Giresunspor’un sadece 1 sözleşmeli oyuncusu vardı. Yepyeni bir oyuncu grubu geldi, bütün transferler onun listesindendi. Biraz sendeleyerek başladıkları ligde gösterdikleri performansla şu anda tüm dikkatler üzerlerinde. Tam 8 maç üst üste gol yemeden kazanarak Bursaspor’u konuk ettiler dün akşam.

Vakıfköy’e alkışlar

Timsah’ın 8 Covid ve 4 sakatı olduğu düşünüldüğünde oldukça rahat bir maç geçireceklerini bekleyenler yanıldı. 13 ve 14’te Balde duracağını yeri iyi seçerek takımını 2-0 öne geçirse de maçın 75 dakikalık bölümü adeta Timsah’ın saldırısıyla geçti. Vakıfköy’e helal olsun. Kimse Ali Akman’a falan üzülmesin. Sadece Vakıfköy’ün değeri bilinsin yeter. Emirhan Aydoğan’ın penaltısıyla farkı 1’e indirdikten sonra maç bitene kadar ‘Bursa bu maçı kazanabilir’ dedirttiler izleyen herkese. Sonuçta Giresunspor kazandı. Çotanaklar için bu seri zorlaşan fikstür ve yoğun periyod önce çok büyük kredi. 40 puana ulaşan ilk takımlar birkaç istisna dışında hedefe ulaşmıştır hep bu ligde. Rakipleri 40’uı yeni görürken Giresunspor’un 44 puanı var.

Haberin Devamı
YORUM YAZ