MENÜ

Bu iş bu kez biter!

Abone Ol Google News

Her yaz gündemaynı... Fenerbahçe, Visca’yı istiyor. Visca transferin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyor. Başakşehir ise takımın skor makinesi için beklediği bonservisi bir türlü masada göremiyor ve iş olmuyor. Geçen sezonun başı, transferin son birkaç günü Ali Koç’un tek yoğunlaştığı isimdi, konuşulan 8-10 milyon Euro’luk bedeller işe yine engel oldu. Ancak bu kez farklı... Çünkü Emre Belözoğlu devrede. Geçtiğimiz günlerde Boşnak yıldızla oturdu, bizzat konuştu. 2010’dan bu yana tanıdığımVisca bu adımı atmayı çok istiyor. Parada pulda gözü olmayan bir karakter. Yıllardır sırtladığı takımda isimli oyuncuların kazandığının çok daha azına oynaması ispatı.

Haberin Devamı

Ozan ve Tolgay

Bosnalı’dan onayı alan Emre Belözoğlu şimdi ise Göksel başkanla masaya oturacak. “Her zor günümde yanımda olan, gerçek dost ve ağabey” dediği Göksel başkan... Yani iş ikili arasındaki görüşmeye kaldıysa bence her sene yılan hikayesine dönen dev transfer bu kez gerçekleşir. Fenerbahçe ve Visca’yı mutlu edecek şey bu. Geriye Başakşehir’in mutluluğu kalıyor. Bu da Okan hocayı saha içinde tatmin edecek takasla mümkün. Ozan Tufan ve Tolgay Arslan’ın isimleri masada. Deniz Türüç’ün de adı geçiyor ama Ozan, Tolgay ve Başakşehir’in isteyeceği bir yabancıyla transferin sonuçlanması yüksek ihtimal görünüyor.

Haberin Devamı

Görevini yaptı

Gerçekleşmeli... Sahaya yansıtmasa da işin bitmemesinin verdiği hayal kırıklığıyla giriyor Visca her sezona. Başakşehir desen, -aklım almasa da- bugüne kadar bu kadar skor üreten ve istikrar ortaya koyan oyuncusundan ne yurt içinde ne de yurt dışında istediği bonservisi bulamıyor. Görevini yaptı, takımını şampiyonluğa taşıdı. Şimdi onun da istediğinin olması gerekiyor.

YORUM YAZ