MENÜ

Boupendza 2 Konya 1

Abone Ol Google News

Antalya maçında 4 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Boupendza dün de sahnedeydi. Konya deplasmanda Kravets’le üstünlüğü yakaladı ama Boupendza’yı tutamadı. Başarılı oyuncu 2 enfes gol attı, adeta maçı tek başına aldı. 9 gole ulaşan Boupendza, krallık yarışında da tacı taktı.

Haberin Devamı

Hatayspor’a karşı galibiyeti hedefleyen açık, saldırgan bir oyun oynayamazsın. Antalya maçının ilk 45 dakikasını her rakibe tekrarlayabilirler çünkü. Deplasmanda Akdeniz ekibine nasıl bir planla çıkılması gerektiğini aslında Abdullah Avcı güzel örnekledi. İsmail Kartal da bence onun yolundan gitti. Rakibi doğru karşılarken alanları mümkün olduğunca daraltan bir pres uyguladı. Engel olmayı başaramadıkları tek mesele ise Boupendza’ydı. Sezonun flaş ismi için Antalya maçı devam ediyor gibiydi adeta. 22’de Sehic’in mucizevi kurtarışına takılan başarılı oyuncu, 33’te Kravets’in golüyle geri düşen takımını 43’te attığı jeneriklik golüyle diriltti. Devre 1-1 bitti. Konyaspor’un en özel önlem alması gereken adam Boupendza yine bir ikinci topu süpürüp filelerin tozunu aldığında dakika 68’di. Hatayspor bulduğu gollerin değerini bilen bir takım. Öne geçtikten sonra kapattıkları blokları delmek zor.

Haberin Devamı

Erdoğan’a alkışlar

Konya cesurca saldırsa da tek çare içeri attıkları şişirme ortalardı. Uzatmada bir tanesi kaleye girdi ama VAR izin vermedi. Ömer Erdoğan’ın takımı o fırsatı bir daha da vermedi. Tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkacaksın, 11’inde 10 yeni oyuncuyla 27 puan toplayıp lideri kovalayacaksın... Bir de 15 maçta 9 gol atan bir kral yapacaksın. Hataylılar’ın rüyasında görse inanmayacağı işleri Ömer Erdoğan kariyerindeki ikinci takımında başarıyor. Alkışı da fazlasıyla hak ediyor.

YORUM YAZ