MENÜ

Beşiktaş değil taraftar

Abone Ol Google News

Rakibiyle ligde oynadığı son 5 maçın 3’ünü kazanmış, zirveye ambargo koyarken son 4 deplasmanından da 10 puanla dönmüş bir takımın özgüveni var Sivas’ta. Maçların bitmesini istemeyen, fiziksel güçleriyle de bunu sonuna kadar ispat eden bir görünüm verdiler hep. Devre arasında da ligin başlamasını en çok isteyen onlardı.

Haberin Devamı

Cezalı Mert Hakan bile evde dinlenip, maçı izlemek yerine kafileyle geldi. Sadece takımla bir idman daha yapabilmek, arkadaşlarını motive etmek için.

Topladığı 37 puanın daha fazlasına inanıyor Rıza hoca ve öğrencileri. Yani maçla ilgili yazılacak taktiksel detaylar kadar Sivasspor’un içinde bulunduğu bu güçlü ruh hali de gecenin kaderini belirleyecek etkenlerden.

Fenerbahçe maçı gibi!

Fernando’nun beklenmeyen sakatlığı, Mert Hakan’ın eksikliği elbette önemli handikaplar. Emre ve Aaron yetişiyor. Zaten takımın içindeki güçlü ruh hali her eksiğin yerini fazlasıyla kapatıyor.

Vodafone Park’ta oynamak her Anadolu takım oyuncusu için zordur. Sivasspor’un da bu akşamki en güçlü rakibi Beşiktaş’ın iç sahadaki ayak düğümleyen atmosferi. Tabi ilk maça beklenen ilgi olursa...

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

Sivasspor’un Süper Lig’de attığı son dört golün tamamında Mustapha Yatabare’nin doğrudan katkısı var (2 gol- 2 asist).

Ön plana kim çıkar?

Mert Hakan’ın yokluğunda hücumdaki en önemli silah kuşkusuz Emre Kılınç. Sivasspor’un bu akşam onun yıpratıcı özelliğine, Yatabare’nin servislerine çok ihtiyacı olacak. Son anda maça yetişmesi bir aksiliğe neden olmazsa tabi...

KISA MESAJ

Rıza hocanın transfer talepleriyle dalga geçenler biraz bu işten anlasalar ne kadar dar bir kadroyla ligi ters düz ettiğine şapka çıkarır. Fenerbahçe karşısında yılların sol beki Ziya’nın içinden İniesta çıkaran bir hocadan bahsediyoruz.

YORUM YAZ