MENÜ

Başkent'te Horoz öttü

Abone Ol Google News

Denizlispor, Gençlerbirliği deplasmanında ilk yarıda bulduğu iki golle kazandı. 64’te penaltı kaçıran ev sahibi uzatmada Candeias’la farkı 1’e indirse de Prosinecki’nin öğrencileri başından sonuna üstün oynadığı mücadelede haklı bir galibiyet aldı.

Haberin Devamı

Prosinecki futbolculuğu kadar parlak bir teknik adamlık kariyeri elde edemedi belki ama ülkemiz şartlarında gerçekten iyi hoca. Çalıştırdığı takımlara bir şekilde uygun anlayışı empoze ediyor. Yapılan takviyelerle büyük ölçüde değişen Denizli kadrosunu da dün net olarak gördük ki oturtmuş. Baştan sona organize, kompakt ve fizik olarak diri bir görüntü çizdiler. Sadece savunmanın göbeğinde bariz bir uyumsuzluk var. Yumlu- Subotic olmayacak gibi. Verilen penaltı ve yenilen gol bunu gösteriyor. Hırvat hoca muhtemelen en kısa zamanda geçen sezonun yıldızı Oğuz’dan orada daha fazla yararlanacaktır. Onun dışında duran toptan gelen Subotic kafa golü zorlu deplasmanda hazine gibi. Devreye giderken Rodallega’nın füzesi ise hafızalara kazınacak cinsten. Kolombiyalı 12 maç suskunluğunu fena bozdu, bir de direğe takıldı.

Haberin Devamı

Sefa Yılmaz çıkınca...

Nobre’nin takımında ayakta kalan güçlü isimlerden Sefa’yı devrede alması Horozlar’ın ekmeğine yağ sürdü adeta. İkinci yarıda şuursuz riskler alırken Denizli farkı kaçıran taraftı. 90’da Candeias farkı 1’e indirip kısa süreli bir heyecan sağlasa da Ege ekibi istediğini alıp evine döndü.

YORUM YAZ